hi new life


2009-03-06

en killing myself dag idag..

Det började med att jag fick hem min laptop igår efter sisådär 2 månader på lagning. Jag använde den såklart flitigt under hela kvällen/natten då jag råkade sova lite förlite.. Sedan idag började jag klockan åtta på Hällbacken, praktiken.
Det sög jätte hårt. Jag får ju bara städa hela tiden, suck. Dock fick jag vispa ihop lite pulver-aprikossoppa idag då jag råkade sparka ut en kantin med det innehållet som skulle iväg till Täppan 2. Det var nog dagens höjdpunkt. Dom tänkte hålla mig kvar till fyra, men chefen sa att jag fick kila iväg och ta tidiga bussen (GOD BLESS YOU), fast innan hann jag med att dunka huvudet i någon jävla plåtgrej uppe i taket när jag skurade ovanpå en ugn..

När jag kom hem berättade mamma att "Dr. Nils-Erik" ringt om svar på EKG:t.
Jag ska springa och gräva ett hål i skogen, ett hål till Kina. Eller så går jag i ide tills Malta resan börjar närma sig..
Fast jag har nog störst lust att bara ligga hemma i sängen och titta upp i taket, så i guess that's the new me, the new life.
Like reeeeally not do a damn thing, cause that's what he wants me to do, nothing, right?
Okej, spår.. Men ja, okej vad sa han då? Jo, att det var något fel på hjärtat, att pulsen var sådär låg också. Han kunde själv inte säga VAD som var fel och VARFÖR det var fel.. Men han kunde tydligen säga åt mig att inte anstränga mig, inte träna osv.. Och om jag skulle känna någon typ av smärta så var vi tvugna att åka in till Västerås direkt.  Vi väntar på en ny EKG tid också, och svar.. Svar på vad felet är. Men det lär dröja, han var tvungen att ringa en hjärtspecialist som skulle kolla på det.

Jag är ledsen, besviken och riktigt jävla otaggad på allt just nu. Jag kommer missa cupen imorgon, som jag så länge sett fram emot. Jag kommer missa en massa jävla träningar och matcher som månaden Mars var fylld utav.. Jag kommer inte orka göra någonting, inte orka med skolan, inte orka.. Åh, allt blev riktigt jävla jobbigt.. Men jag menar, tänk.. Tänk att någon bara skulle ta ifrån er det ni tyckte allra bäst om att göra. Not so tempting, hu? Avlida är var jag kommer göra. Ruttna också för den delen.

Mamma och pappa tyckte det var jobbigt att se mig så ledsen, det märkte jag.. Och jag tycker det är jobbigt att se dom så, men.. Jag är ju ledsen och är inte så duktig på att "inte visa det"... MEN en sak som gjorde mig på lite bättre humör var att dom bestämde sig för att skaffa ett digitalpiano till mig, eller ja vi bestämde. Jag ska få ett piano! Så det är nog vid det jag kommer ruttna. Längtar så himla mycket. Kanske kommer hem till mig redan imorgon om jag har tur!

there's nothing else i can say, so.. eh eh..

Kommentarer

visst är dom ;) vet inte rikigt men jag tror dom kostade nåt med 400-500 kr :P

kram

2009-03-08





Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0