homie, speak up!


2009-03-09

Cinderella my ass..  Nej, för jag tänker inte gå iväg på praktiken imorgon, hell no! Time to -> speak up <- eller ja.. speak down, shut up, stay home, cry cry stämmer väl mer in på mig, haha. Jag menar.. Jag vill inte gå dit och agera typ slav? Istället för att stanna hemma och låtsas vara sjuk borde jag egentligen prata med någon om det, men å andra sidan.. ÄSCH, i don't care! Jag orkar inte, blä blä. Det jag orkar med imorgon är endast att ligga i sängen hela dagen och titta på Narnia om och om igen..




Blinden talar väl i princip om vad min dag bestått utav, till viss del..
Mamma försökte muntra upp mig genom att ta med mig till Tuna Park. Hon blev lite besviken på mig tror jag.. Att jag inte uppskattade det så som jag i vanliga fall skulle gjort. Normalt är det ju det bästa som finns, att komma ut och bränna pengar på onödiga saker, men nooo.. Not this time, jag var rätt.. Lame? Gick som en svans efter henne med mungiporna hängandes nere vid knäna.
Det var väl lite skönt att komma ut iallafall, slippa sitta hemma och tänka, vara, dryga. Vi kom hem vid sex och då satte jag på Narnia och Prins Caspian (<3) och grinade lite över glassen som var rätt äckligt god.. "Fruktig Päronsorbet med minst 35% frukthalt"... bla bla bla bullshit, tror jag inte en dag på. 100% pure SUGER som alltid, men det tröstade lite så wtf?
Piano har jag spelat också, som fan, både igår och idag. JUSTE, vi köpte ett digital piano igår, Casio Px120 Privia, damn good!

Och nu vill jag predika över hur mycket jag älskar Narnia filmerna.. O'boy, de är så underbara! Det är verkligen MYSIGT att titta på dem och det skär i hjärtat när jag efter filmerna vaknar upp ur min Narnia-koma och inser att inget är på riktigt och att jag aldrig kommer få träffa någon av skådespelarna.


Lika jävligt är det att jag sitter och tittar på tv4+ och Hemsökta Hus just nu.. Herrejävlar vad det är läskigt, snacka om att inte jag kommer kunna sova. Ja, little miss Lisa tror på "spöken"/övernaturligt och är jätte lätt skrämd. Och inte tala om mörkrädd.. Men ändå så är jag så nyfiken eller dum i huvudet (kalla det vad du vill) så jag ofta ger mig ut mitt i natten på långa skogspromenader utan ficklampa. Vilka jävla äventyr jag får vara med om. Sist jag var ute så var jag tvungen att ta en omväg för att slippa gå förbi den gamla, stora, övergivna skolan med stora läskiga fönster.. Genvägen ledde mig ut på en åker där jag var tvungen att leka Matrix (mer eller mindre) och kasta mig över/kräla under el-stängsel för att sedan springa allt jag hade till nästa stängsel och göra samma sak.. Tills jag kom ut (in) i skogen, där jag grinade och hyperventilerade mig ut till den asfalterade vägen.. Sen sprang jag så fort jag kunde hem..

Och nu ska jag springa så fort jag kan, med datorn under armen, ifrån vardagsrummet in till mitt rum!



sleeping pills know sleeping dogs lie never far enough away..
SPEEDING CARS, IMOGEN HEAP, godnatt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0