oj.. oj oj


2009-05-30

yoghurt... fruknt funkade inte? något annat än det vågade jag inte prova.
jag är sjukt spyfärdig, tror inte jag får ner något över huvud taget. försöker med jäkla yoghurten men den.. uh..
föresten, så är jag billig som bara den! billig i drift så att säga.. alkohol"-vägen"
jag orkar inte med att min väska och min mobil inte är hemma, men jag hoppas att sofia har mobilen och elin har väskan, tror det va så. jag hann ju mellan-landa hos elin.. sova lite t.o.m! haha, tack för det brow from another hoe.

jag skulle egentligen jobbat klockan sju, men så vaknar jag vid halv nio av att ingen väcker mig.. hoppas dom ringt min chef :s
ikväll kör vi igen!!!! :D:D:D:D:D:D när jag nyktrat till (skriver ovanligt bra för att vara lite bakis, haha)
det var riktigt riktigt roligt igår! började vid halv åtta hos robin med han och andreas och elin och sofia! sen kom max, mårten och måns... vi spelade kubb! det resulterade att max och andreas vann, enbart tur :( hahaha. however, max och jag emot elin och andreas blev det sen.. VILKA VAR BÄST? jo, max och lisa! helt helt helt klart ;] puss på det!
sen gick vi ner på stan, och träffade folk, sen behöver jag inte skriva mer! och inte tack vare att jag inte kommer ihåg allt, utan tack vare..... hahaha, glöm det.

nu ska jag sova mer, HEJ DÅ!

jag är ett äventyr


2009-05-26

Ibland börjar till och med jag själv fundera över vad som är fel med mig. Nu, för en timme sedan kände jag att sommarnattens klara himmel och ljumma vindar kallade på mig... Så jag lockades ut i naturen och ner till sjön, ut på bryggan och nästan ner i vattnet. Jag hade planerat att bada, gick därför ner i badrock (väldigt mysigt, ja), men vågade inte hoppa i då min vandringsväg ner till sjön inte var så fridfull och lugn. När den lilla grusvägen gick över till gräsväg, in i skogen, så försökte jag först med tricket att "sjunga för mig själv" för att hålla alla läskiga tankar borta men det fungerade inge vidare så jag la benen på ryggen och sprang allt jag hade genom skogen!! Jag kände mig som en beige batman med min öppna badrock som fladdrade som en mantel bakom mig när jag swischade igenom den gröna bladskogen... Tyvärr såg jag nog mer ut som en galen jävel med lös tvångströja som sprang runt och jagade får.

Väl nere vid bryggan och vattnet var det som om en vind av lugn svepte över mig, för jag blev ärligt talat helt avslappnad och modig (ha ha), dock inte modig nog för att hoppa i det kolsvarta spegelblanka vattnet. Men att dingla med fötterna ner i, var inga problem, för vattnet var ljummet... Gissa om det var sommarupplevelsen NO.1 i år? Yes it was. Helt underbart. Det var riktigt mysigt och fint nere vid sjön! (Bilden ovan^)

Vägen hem liknade vägen ner... Tyvärr... Kanske lite värre. Verkade nog ännu mera galen, eller.. Sinnessjuk? Gick med mobilen på högsta volym till (vad vet jag) någon låt samtidigt som jag gick/sprang och skrattade och grät om vartannat... Så sjukt jävla rädd har jag nog inte varit på länge! Jag och mina nattliga/mörka promenader i skogen, what's up with them?! Varför ger jag mig in på vägen jag aldrig egentligen vill ta? Just precis, ÄVENTYR... Kan bara inte låta bli.
Fast en sak är säker. Och det är att jag hädan efter ska försöka dela mina upplevelser och äventyr med någon. Frivillig, anyone?"fan så mycket bättre att steka i solen, än att stå och steka raggmunkar"
Jag säger precis som Emma sa... Vi båda kastade oss ut i solen direkt när vi kom hem (på var sitt håll)... Gissa vilka som aldrig i sina hela liv kommer steka en enda jävla raggmunk till? Jo, Emma och Lisa. "Tvingades" stå vid ett stort stekbort och steka i ca 3 timmar idag när det var som soligast och varmast utomhus.
Sammanfattningsvis kan man ju i alla fall säga att vi stekte 24/7 idag ;-)

Imorgon väntar en välförtjänad sovmorgon, men just nu väntar sängen!
"Och allting som vi gör, det gör vi tills vi dör" / PUSS och nighty ♣

for real


2009-05-25

tell jesus the bitch is back...  Precis hon (kommer inte ihåg namnet och orkar inte kolla upp det) i Gossip Girl i dagens avsnitt sa.

Datorn fick jag tillbaka i onsdags, men orken efter jobbet har inte funnits.
Nu har jag legat i sängen i två timmar och bara drygat runt på nätet (haha, låt mig inte skriva så igen). Varför är jag inte som min syster? Går och lägger mig för att sova vid tio? Laddar inför morgondagen? Bra frågor som jag inte har några svar till.

Det har varit underbart att haft lång-ledigt! Eller ja... Ledigt och ledigt vet jag inte, men ledigt ifrån skolan åtminstone. Torsdag, fredag, lördag bestod av jobb och idag hade jag fullt upp med att plugga och träna.

En tanke slog mig när jag satt och pluggade... "Här sitter jag och läser om bladgrönsaker, blomgrönsaker, fruktgrönsaker, hur de förvaras, vilka näringsämnen de innehåller osv.. Vad är det för väg jag skuttat in på?" Erkänn att det låter rätt fjolligt att plugga och läsa om grönsaker istället för exempelvis.. Historia, Nordirlandkonflikten? Ha-ha-ha. No words for this one.

Nej men ojsan, nu börjar mitt nyduschade hår dra ihop sig och bilda små lockar känner jag! Kittlar på ryggen gör det också, håret är halvblött och det luktar jävligt gott! Lite inside-information.. Kanske lite to-much-information också, vad vet jag? Hur som helst så är jag jävligt trött och borde inte vara vaken nu. Känns som om jag slår ihop datorn och börjar tagga inför en heldag i köket på Culinaren imorgon. Frestande när meterologerna predikar för 20*C .. Typ inte!

Nighty nighty ♣


hon är hos dig


2009-05-24"hon har ett sätt att le som bara jag, som bara jag förstår,
hon har ett sätt att säga mhmm, jag inte trodde fanns"DAGAR (19-05-09)


2009-05-19

Ja, ja, ja och ja!
Snart, snart som fan är min lap tillbaka ifrån lagning! Kroppen och huvudet sprängs av lycka när jag tänker på det...
Frågan är hur lång tid det kan ha gått sedan den skickades in? Cirka en, två månader skulle jag gissa på.
Alla vi frågar oss hur Little Lisa girl har överlevt utan sin kära dator. Stronger than ever before sitter hon här och tappert knapprar på sin faders dator.. Ja, räddningen har varit pappas dator, som jag får sitta vid till ca 22.30 (MAX) eftersom han har den i sovrummet där han tidigt vill sova för att ladda batterierna.


Klockan visar 22:45, time to put the lights out