äntligen en soffjävel!


2009-11-05

Ta mig i arslet! Jag har hittat en soffa! eller hittat och hittat.. har fått tag i en soffa, wo ho!
Så imorgon bär det av till Örebro för att hämta den. Det värsta är att det var han som ringde upp mig, angående hans egna annons som jag svarat på... Han berättade knappt vem det var, ringde dolt nummer mm. Konversationen var lite .. skumm.. he he.
"Ja, jag ringer angående min divansoffa" "hehe, va? .. JAHA, hej på dig! vilken soffa?" "min divansoffa, för 3500kr, men dom du la bud på och som du sagt att du kan komma och hämta imorgon?" "jahaaaaa, jasså den.. eller.. ? i östergötland?" "vadå östergötland? Örebro!" "hihii uups, har mailat på flera, men nu är jag med!" "klockan ett blir bra, vi ses då, bor på sofiagatan, ring när du närmar dig" "eeeeh, hehe visst! tack å hej"

Ja, det värsta som var med konversationen var att jag inte fick ut ett pris.. Hur fasen ska jag komma ihåg vad jag lagt för bud när jag skickat iväg olika bud på minst 20 soffor inom de närmsta dagarna?!? Kan tänka mig att jag sa 2000 eller 2500 svenska kronor. Inte Norska, för då blir det jävligt dyrt, hö hö.

Nu har jag ångest också! Om jag måste ge 2500kr för den, så innebär det att jag inte har råd att roa mig i helgen :(
Och det skulle vara för jävla tråkigt. Har verkligen sett fram emot det här. Och inte fan har jag råd att skruva upp mina grejer i lägenheten heller.. Hur ska det gå till? Inga hyllor och inga krokar och inga speglar och ingenting? Äsch, Lisa fixar, det gör hon alltid!

Det hon också lyckats fixa är att inte tagit med sig sina pengar/sitt bankkort samt solkort.. Så imorgon måste hon stiga upp tidigt, sätta sig på ett tåg till köping, springa till lägenheten hämta grejerna, springa till tåget igen och sedan åka tillbaka till arboga, springa till solstudion och efter det åka till örebro och hämta soffa! Efter det blir det så klart tillbaka till köping för att bära upp tung soffa i en smal spiraltrappa. Det måste ha slagit slint i hjärnan på mig idag eftersom jag inte tog med mig något av de nödvädnigaste? Det jag tydligen tyckte var viktigare var min smink-box, hahahaha..
Nej men full fart dagen lång, det gillas!


första ensamma frukosten spenderade jag framför tvn på golvet med filtar och kuddar!
blev ingen vidare näringsrik frulle men ack så god.. exotisk frukt och grönt te, m ' mmm
Ny månad


2009-11-03

... nya möjligheter och även nya chanser!

Det här är sista försöket jag gör med bloggen. Måste hålla den vid liv, måste kämpa! Så svårt kan det väl inte vara? Istället för att sitta och kika runt på tradera efter makeup-penselpaket kan jag väl lika gärna skriva en trudelutt i min lilla blogg!
Har tänkt att vara aktiv med bild-inlägg också, det blir så mycket roligare att titta och läsa samtidigt.


I tisdags hämtade jag nycklarna till den efterlängtade lägenheten på Östra Långgatan! I min iver sprang jag upp för trappan men chockerades av ett ytterdörrshandtag som satt nedåt.. Ja, handtaget pekade neråt, haha! När jag väl låst upp de båda låsen på dörren, tänkte stänga om mig, så får jag med mig insidans handtag i handen!?! Komiskt. Hyresvärden ska komma och laga det i veckan.
Andra saker som också måste åtgärdas är en trasig kökslåda, ett enormt slitet fönster, några självmordshål i taket (hänger ner lösa kablar, haha) och sist men inte minst... handfatet i badrummet. Upptäckte när jag skulle spola vatten att det lät märkligt mycket.. Tänkte inte på varför eller vad det var tills jag stod i självaste missisippifloden.. Det saknades ett rör, så vattnet rann rakt ner på golvet! Kan säga att det blev FACE DROP när jag insåg att jag skulle bli tvungen att skura väggarna i hela lägenheten.. Det var faneeemig smuts överallt!
Nu är det rent och snyggt i alla vinklar och vrår. Ellerrrrrr? Näää.. Eftersom jag bara har dammsugit en gång med mammas och pappas dammsugare och inte har en egen så har råttorna börjat samla sig lite här och var lade jag märke till i morse. INTE OKEJ.

Har också fått känna på att leva utan TV och dator då inte kablar passat! Jag har helt enkelt inte riktigt förstått mig på det där.. Tur att man har en teknisk, eller rent utav smart, pojkvän! 


Internet måste också införskaffas.. snarast!Nu har jag inget mer att skriva känner jag.. eller jo, det har jag visst!
Var nämligen på ikea idag med mamma.. fick med mig allt jag saknar förutom soffa, lite lampor och matta/mattor.. känner att jag vill ha fler speglar också, men det skulle vi tydligen ha hemma enligt mamma. Så jag får väl lita på henne.
Tänkte att jag skulle hinna med att ta lite före och efter bilder på lägenheten, alltid roligt! Dock blir det inte rättvist sett på bild.. Blir oftast fulare och man får inte med det man vill.. Undrar om jag ska klaga lite till? Nejdå.. Längtar bara tills jag får upp allting! Blir nog klart innan torsdag skulle jag tro, jippie!
Måste ha en soffa till helgen, om jag nu av någon anledning skulle ha hem lite folk på förfest. Inte så kul att sitta på ett kallt trägolv? Vill inte orsaka urinvägsinfektion hos allihopa, haha.

Nu ska jag nog ta och sova lite.. I min säng utan kuddar, haha. Hur lyckat är det på en skala? Inte så värst va.. Har lite CRAVINGS ikväll också.. VILL VILL VILL använda mina nya hårvårdsprodukter! Eller okej, schampo, balsam och inpackning.. BC Bonacure, repair rescue för övrigt. Måste toppa håret, det är sjukt slitet.. Kanske skulle ta och klippa ny frisyr när jag ändå är på G.. Mer uppklippt? Äsch.. Nu ska jag inte skriva mer.. Det blir rätt drygt i längden. Det slutar alltid med att jag sitter och skriver precis det jag tänker just för stunden vilket inte är intressant för fem öre!

Så, god natt! Sov gott också, det ska jag göra! (efter att jag har vågat stänga dörren och fönstret)