gym gym jobb gym gym gym


2010-02-18

aloha alla svenska och osvenska!

sedan sist jag skrev har mina dagar bestått av gym, gym lite mer gym, jobb och gym. Och en otroligt seg måndag utan gym eller jobb. Var hemma och gjorde onytta! Låg i sängen och spanade film mm. :-) Det var inte roligt!

Hur som helst så har jag börjat fundera på (med Eleni's hjälp och pushning) att spara ihop till en bartenderutbildning och spendera större delen av sommaren outlandish i hopp om att få jobba där ett tag! Är ju INTE helt fel att utbilda sig i värmen och sedan på det kanske få ett jobb över sommaren. Eleni's pepp-talk igår innan jag la ner huvudet på kudden gjorde mig gryyyyyyyyyymt sugen! Jag menar, jag har ju redan lite kunskaper inom bar-livet and i like it sååå.. Hehe. Vi får se hur allting blir, det handlar ju mest om pengar just nu känns det som. Får köra som förra våren, bara jobba jobba och jobba och inte ha något liv. Dock inte så roligt. Har lite annat att tänka på också känns det som.

Igår köpte jag ett par nya work-out-pants på HM. Grymma jävlar! Dom sitter som .. hmm.. Ett andra skinn. Me like, tight och snyggt! Nu är det bara några toppar som fattas, och ett par handskar så jag slipper hård hud i händerna. Det skaver så in i bängen av att köra alla maskiner utan något som helst skydd i händerna. Aj aj.
Nu, denna morgon, beställde jag även hem lite protein i från Gymgrossisten. Det blidde la 1kg Whey-80 i hallonsmak. Tycker att det kännts bra att köra med lite protein nu när jag tränar ca 5 gånger i veckan. Så det är värt att slänga ut lite pengar på en påse till tycker jag! :) Köpte också Omega-3 tabletter och lite annat smått.. Sånt är alltid nyttigt!

Nu ska jag kasta i mig lite mat och åka iväg till gymmet. Hoppas Bellaissa kommer dit också. Alltid roligare att vara två snyggingar som blir ännu snyggare! :D

PUSS&.. klapp på kinden!

SOMMAR, kom hit!


2010-02-11

HALLÅ! Här om dagen hade jag sådant "sommar-sug" att jag var tvungen att springa in i garderoben och rota fram mina sommarfavoriter! Kan tänka mig att det är fler än jag som sparar alla somrarnas favoritklännignar och plockar fram dom år efter år.. Fler ska dom bli, lååångt många fler.

Och njaa.. Alla klänningar kanske inte ser så snygga ut hängandes på en galge.. Men lovar och svär att dom alla är riktigt snygga på mitt i sommaren när huden lyser gyllenbrun! Åhh kan inte skriva mer om sommaren, längtar redan ihjäl mig. Den här sommaren kommer bli grym. Magaluf är redan spikat, och jag fyller 18, tar körkort och grejer. Wo ho! Beach -10 är ju redan in process också, haha ;-)
 
  
   
    ...


Nå? Vilken klänning är snyggast? :-)

kommer massa roliga inlägg snart!


2010-02-10


NU har jag varit på gymmet, och ätit lite, och sugit i mig protein..
och massa cola zero, kände att jag var värd det!! :-)
Och nu ska jag åka till Köping för att sova hos Emma och göra massa roliga saker med henne och Amanda.

Puss på er!

usch? nej, MMM!


2010-02-07




God morgon alla goa och glada!
Vaknade halv tio, vilken underbar sovmorgon va? Och ännu mer underbar blev den när persiennen var uppdragen och jag fick se den klarblåa himmlen och SOL! Hur fint är inte det?
Dock kände jag mig inte alls sugen på dag smockad av träning men det ändrades så fort jag kom upp ur sängen och drog på mig min fula home-made morgonstavgåns outfit.. Haha. Grymt ful. Har på mig tights, långkallingar, underställströja, wct tröja och tjock fotbollströja. Ser ut som en uppstoppad pingvin!

Hur som helst, FRUKOST, fort som satan så jag får komma ut och motionera. Och ja, frukosten ja... Ser inte vidare god ut va? Men kan berätta att det var en riktig höjdare!

½ (Fiber)Havregrynsgröts port
½ Banan
½ dl ICAS Lättkvarg
Toppa med lite lättsockrad jordgubbssylt

TOPPEN BRA! Nu saknas bara den nya grymma träningsmusiken som jag inte har.. Suck. Letar som en galning men hittar inget. Om det är någon som har tips på ny bra musik med lite puls och tempo i, var så god, tipsa! :)

Ikväll är det fotbollsträning!! Vill hinna med gym innan, hoppas hoppas! Inte lätt när man bor ute på vischan och inte har körkort.

NO NO


2010-02-07

Kunde inte hålla mig.. Tog en påse Whey Class+ proteinpulver med Vaniljsmak en stund efter min kvällspromenad, blandade med minimjölk...
USCH USCH USCH... Aldrig mer, eller något sånt? Eller kanske blanda ut det mer? Konsistensen var skum, tjockt, skum, skum och tjockt trögflytande vätska.. typ välling med en touch av vanilj. Nej inte smakade det okej. Får hoppas att jordgubben gör bättre ifrån sig!

GOD NATT!


17 and life


2010-02-07


Hejsan svejsan! (Barnslig inledning, men kom inte på något bättre, haha)
Hann inte skriva i morse innan jag åkte till jobbet (08.20 rullade bilen iväg) i Köping, Café Big in. Dagen swischade förbi, verkligen! Den gick jätte fort. Hade ganska mycket att göra, kanske beror på det.. Hur som helst, till det roliga, så hade jag hök-ögon på Life-butiken till vänster om oss mer eller mindre varenda ledig sekund jag fick.. Såg nämligen att dom hade 15% rabatt på alla Dalblads produkter t.o.m i morgon. "GAAH", tänkte jag och smet i väg och hämtade ett produktblad och började läsa om varenda liten produkt. Jag menar, hade ju ändå tänkt att börja med kosttillskott mm. någon gång, så varför inte passa på när det är 15%? Men eftersom jag inte hade någon aning om smaker osv så köpte jag på mig lite provförpackningar samt fyra, eller okej fem Swebars.. Syns bara fyra på bilden, kan va för att den femte ligger i min mage!! Dom ska ju fungera så bra som måltidsersättare och eftersom jag inte åt något idag så fick den glida ner på vägen hem i från jobbet i bilen. :-) Och nu sitter jag här och bara dör av längtan till att få stoppa i mig nästa! Eller trycka i mig en påse proteinpulver! Herre jesus! Måste nog snart gå och lägga mig så idag blir imorgon!

Och till bilden/bilderna..
1. Shaker, Dalblads, 33kr
2.
6st portionspåsar Whey Class+, i smakerna Vanlij, Jordgubb och Banan/Choklad, 17kr/st
3.
Swe Bar, i smakerna Lakrits, Jordgubb och Banan/Choklad, 17kr/st

Insåg nu efteråt att jag gjorde en kraftig förlust genom att handla där.. Hahahaha. Jag menar, trots de 15% rabatt jag fick på dessa produkter så har Gymgrossisten hela 3kr bättre pris på Swe Barsen (bland annat)... Portionspåsar på Whey 80+ (Iofs inte Whey Class+) ligger på 7kr/st. Men vinst gick jag på shakern som dom tar 39kr för, GRYMT BRA GJORT LISA! Eller?... Hädan efter ska jag bara göra mina köp på Gymgrossisten, eller åtminstonde internet där jag kan jämföra priser!

Ska nog köpa mig en riktigt bra bok om träning tror jag... Och kost/kosttillskott.. Känner att alla forum bara gör mig rått förvirrad. Kommentarer hit och dit "så här är det" .. "nej det är fel", "du har fel, jag har rätt" osv osv... Egentligen är det nog bara att läsa på och hitta det som passar en själv bäst! :-) funderar på pyramid.. hur som helst ska det bli grymt!

träningsvärk


2010-02-05

Gårdagens löp pass var... minst sagt jobbigt och hårt. Eller, åtminstonde intervalldelen i början av träningen. Vet inte om jag var den enda som fick känslan "åh fy fan nu vill jag spy det här var jobbigt"? Kanske, kanske inte.. Kändes ganska bra presterat för att vara första riktiga konditionsträningen så att säga. Vi fick bland annat köra backlöpning i en halvmeter djup snö, om och om igen. Det var trevligt!


Nu ska jag och en nyvaken Ronny äta lite frukost och efter det dra oss neråt Arboga.. Eller han åker och jobbar i Köping och jag åker till Nautilus och badet. Gymma och simma, tummen upp.

PEACE OUT

träna grr ja!


2010-02-04




Hoppla hoppla.. Nu blir det gympass, får väl bli helkropp som vanligt eftersom jag inte fått iordning på något tränings schema än.. Buhu. Efter det så väntas löpträning med fotbollen, LÄNGTAR!!
Vet dock inte vad jag ska stoppa i mig emellan dom två "passen".. Kanske mixar ihop lite apelsin, äggvitor och lättmjölk. Kommer inte på något annat bättre.. En banan kanske för att orka springa :-)

Hejsvejs!

grym morgon


2010-02-04


Pigg och glad vaknade jag för ca en timme sedan! Känner verkligen på mig att det här kommer bli en toppen dag.
Startade morgonen med frukost, som bestog av egenmixad drink... Grym smak.
Try it out!



varning för obehagliga bilder


2010-02-04

Dagens tidsfördriv ute i på landet:
make up

Testade nya foundationen jag fick prov på i från kicks i söndags. Cliniques Superbalanced nr 6... Det är inge snack om saken, det var bland de bästa jag testat. Ska införskaffas snarast!


fixeringspuder @ make up store


basen är lagd. ganska osminkad..

..och här tog all min engergi slut! Jag var verkligen speedad innan det här och hade hur mycket energi och ork som helst, var inte alls trött.. men BANG sa det och nu sitter jag här och har ont i huvudet och kan knappt hålla ögonen öppna. Det är bäst att jag går och lägger mig medans jag känner en känsla av trötthet.
GOD NATT medmänniskor!
sleep tight, det tänkte jag göra.. rätt tight... haha.
PEACE OUT

rummet


2010-02-03

 -  -
steg för steg 

 -
är inte världens bästa fotograf!

 -  -
nej det är tame' fan inte lätt att fota så att det ser lika bra ut som i verkliga livet.
Nu är det bara ... ööö.. herregud. hjärnan är så trött att jag inte ens kommer på vad det heter. Ni vet, det där man hänger upp sin platt tv på, på väggen! En tv hållare, eller nått.. Ja ni får väl se om ni inte förstår er på min beskrivning, haha.

PS! För er som verkligen ville veta så råkade jag nästan äta, eller okej varför ljuga. Jag åt en rutten mango. Eller inte en hel, men.. Råkade äta där det var ruttet. Riktigt mysigt!


 


ugly things


2010-02-03


Denna dag startar jag med ett inlägg om fötter! Mina fötter åtminstone... Eller nej, ALLAS fötter...


Varför ska fötter och tår vara så himla fula? Vet inte en enda jävel som har fina fötter och tår! Och nu kanske du sitter och tänker "uuh va fan säger hon? säger hon att jag har fula tår och fötter?". Ja det är precis vad jag gör! Allas fötter är fula. Jätte fula, förskräckligt fula. Eller egentligen kanske det bara är tårna jag syftar på. Men hela klumpen som sitter på fotleden är ful. Knölar hit och knölar dit... Utstickande tentakler till tår. De flesta har fem tår, andra har sju, medans en del kan ha tre. Eller inga alls? Hur skönt vore inte det? I och för sig skulle balanssinnet bli lite rubbat, men... Tår är fula. Kapa av dom tack! Vill inte se dom mer.


go' morron go' morron


2010-02-01

Efter jobbet igår blev jag upphämtad av Rickard och Rasmus. Blev skjutsad ut till Munktorp och en aningen förkyld älskling.. "Neeej, jag är inte sjuk jag looovar!!", så lät det hela kvällen igår. Och i morse "Lisaa.. Jag vill inte gå upp, jag är sjuk, jag har ont i halsen.." Haha, frisk in my ass säger jag! Blir bara till att vänta och se när jag åker på't. Meeeen, vad gör man inte?

Eftersom Ronny skulle upp och jobba tidigt, och då menar jag verkligen tidigt (klockan var ställd på 05.00), så fick jag sova vidare helt själv! Gick upp runt halv nio och bemöttes av ett tomt hus.. Tråkigt. För att sysselsätta mig själv i väntan på pappa så städade jag lite här inne eftersom han troligen inte skulle hinna ELLER orka göra det själv ;-) Och nu har jag roat mig med att ta några "jag har precis vaknat" bilder med hans rooooliga cam. Me like.

 : bubbleees!

 : tänk om det kunde finnas två av mig? Jag skulle i alla fall inte klaga! ;)

 : så här mycket snöar det utomhus också, just nu. och så här vig är jag. eller.. ja okej, det gjorde väl ganska ont att dra den posen, men vad gör man inte.. hehe.


När jag kommer hem så blir det pyssel i rummet! Så himlans roligt. Kommer ladda upp fler bilder på resultatet i kväll!
Ikväll hämtar vi upp Martina och drar oss ner på fotbollsträning/styrketräning.. Dock tittar jag bara på, men.. Vem vet vad som händer sen?
Efter det hoppas jag på att Ronny kommer till mig!
PEACE OUT!