åka? inte.. åka? eller..


2010-03-31



Malta malta malta baby.. Det var tre grymma veckor det!
Brun, fin och tight var man där, hahah.. tight.. ja just precis.
Sen såg man ut att ha mycket vitare tänder än vad man hade också och håret, det fick en helt annan färg. Solblekt och fint. PUNKT.

Om jag tänker på allt det där, så vill jag åka till Cypern pang bom direkt. Men om jag tänker på pengarna och allt runtomkring så blir jag lite mer osäker. Jag menar.. Jag ska ju ändå börja den utbildningen jag VILL gå i augusti, och den är gratis.. Det är ju inom det jag vill jobba. (Just jävlar, jag kom in på stylistutbildningen i örebro!!!)
Eller klart jag vill åka, men om jag åker så ska jag satsa på att försöka få jobb och jobba kvar ett tag, hela sommaren.. typ. Annars är det ganska waste att lägga ut 11000kr PLUS flyg t&r, fickpengar osv när man inte har ett jobb att komma hem till... Jag menar, vara fattig juni till augusti, och då menar jag verkligen fattig, är inget som lockar.. Inga nya kläder, inget smink, inga fester, ingen bil, ingen andra resa bla bla ja ni fattar..

Om jag INTE åker på själva utbildningen så... Ja, jippi, har råd med en bil, kan övningsköra hela maj juni juli (woho, eller?) och.. Kan åka på annan resa, kan köpa kläder blabla.. Kan fortsätta jobba helger när alla andra är lediga och gör sake (yey me, not), får följa med mamma och pappa till västkusten, haha!! Nej men alltså.. Nu låter det som att jag bara tar fram negativa saker med att stanna hemma.. Visst är det negativt att jag förlorar 2000kr i flyg och 2000kr i anmälningsavgift.. men det skulle min lilla hjärna och jag kanske tänkt på tidigare. Alltid jag och ångra mig... Jävla beslutsångest.

Men den stora grejen är att jag verkligen känner hur jag BEHÖVER komma här ifrån ett tag... Saker och ting börjar tynga ned för mycket. Kände precis likadant innan Malta, hur jag behövde åka iväg. Hur bra och lyckat blev inte det? GRYMT. Och jag mådde super när jag kom hem också.
Så om jag inte åker på utbildningen åker jag nog ner på min flygbiljett till Cypern och stannar där ett tag, inte bestämmer när jag ska komma hem. Det blir ju lindrigare för plånboken också.
ELLER så struntar jag helt i Cypern och jobbar lite till här hemma och åker till Thailand i 29 dagar.. Har sett att fritidsresor lagt ut charterresor i slutet av maj och 29 dagar framåt för 8-9000kr.. Det är lindrigt. Fast kanske inte bästa perioden att dra till Thailand, men skitsamma... Dock får jag troligtvis inte med mig någon dit, haha..

Jävlar vad många OM och MEN det finns.. Tro mig, det finns flera än vad jag delat med mig av här.. Och dom är fan värst.

men fy fan!


2010-03-30

hallå i stugan!

Var på gymmet idag.. Mina ben bar mig 2,5 jävla mil på bandet.. Varav de sista 5km utan skor, haha. De förbannade skorna är så kassa, skoskav och sår får man utav dem!!
Ligger minus 1500kcal idag iaf, känns bra inför beach -10, haha (SKÄMT... eller?) Känns som att jag har bra tidsfördriv nu när jag inte har någon skola iaf, vara på gymmet istället.. Duktigt! Bara fotbollen som saknas.

Och just ja, på tal om mina dåliga skor.. Tror att det är deras fel iaf, eller så är det för att jag tog i lite för mycket, som gjort att jag inte kan gå.. Rumpan, baksida lår och vader.. Finner inget bättre ord för dessa områden: PAIN!!!
Så grymt snuskigt ont har jag, kan inte riktigt säga om det är träningsvärk eller inte.. men.. Känns som att det försvunnit lite överflödigt därifrån, hahaha.
Simmade idag också, det var grymt tråkigt.. Går ju inte att andas med hela kroppen under vattnet.. Så slutade efter tio längder.. Man kan ju inte var skapt för allt ;-)

Nu ska jag antingen ta ett bad eller gå ut och gå.. Det är svårt.. När jag väl är igång är det svårt att sätta stopp.. Så tror det blir en promenad.
Hej svejs!

bob sinclar & sahara feat. shaggy - i wanna


2010-03-29


the cutie shockin' yes!


2010-03-27



GE MIG
, så jag kan sova gott!
Synd bara att Victorias Secret (som kläderna är ifrån) har dyr frakt, och tull ska vi inte tala om.
Kanske om någon vill beställa samtidigt och dela på frakt mm? :-)



ZzZzzzZZzz


2010-03-25


Har klassat mig själv som sjukling idag. Vad gör en sjukling om inte ligger i sängen/soffan hela dagen och tittar på film m.m?
Nej precis.. Jag har inte ens varit utanför dörren. Knappt rest mig upp då den brutala huvudvärken känns livshotande, i alla fall när jag lyfter huvudet ifrån kudden. På tal om brutalt.. Jag mår illa också, satan i gatan, nu är det inte långt kvar tills hinken får stå next-to min säng.
Hur som helst så vill jag berätta att jag har tittat på Shutters Island idag (trailern). Den var inte alls bra. Det kändes som att jag hade kastat 2 timmar och 12 minuter åt skogen. Kunde ju ha sett en mycket bättre film eller till och med fått lite skönhetssömn de två timmarna! Rekommenderar filmen för de som tycker om dåliga och dryga slut. Oväntat, MEN ack så tråkigt.

Nu har jag lagt in fem stycken nya skräckfilmer på USBt så jag har att underhålla mig själv denna kväll.
Hoppas jag kryar på mig, jag vet att ni också vill att jag ska må bättre. Så jag tackar i förebyggande syfte, om det går? Haha.

FÖRESTEN, har ni andra grymma filmtips så let me know!

grym!


2010-03-25


Eric har släppt en akustisk verision av sin låt "Manboy"!
Tycker vi är så fina tillsammans ^ hihi


ooooo oouh baby turn the lights off


2010-03-24


... Glömde den här låten. Den håller i vått och torrt!
En klar favorit

Love is on fire!


2010-03-24


Detta är för övrigt årets bästa spring-låt!
Skulle nog kunna springa runt jorden med den här i mina öron, haha.

46 kalla dagar kvar


2010-03-24


Tummen upp upp upp för många saker här i livet nu!
Igår hade jag och Issa världens mysigaste kväll på badet! Eller ja, först gymmade vi och det var väl inte överdrivet mysigt... Men efteråt så solade vi, sen gick in och gymmade lite till. Efter det så bubblade vi och bastade och hade lite girlsnight och planering och prat. Hoppas på att få med henne på en favorit i repris ikväll! ;)

Idag är det 46 dagar kvar till Cypern!! Tiden går för jävla fort nu tycker jag.. Men det är bra, det är bra. Dock blev jag lite förvirrad då jag nyss fick ett mail om att de tagit emot min intresseanmälan och att jag skulle betala in anmälningsavgiften för att säkra min plats. Vadå betala in anmälningsavgiften?! Det gjorde jag för fan för över en månad sedan! Väntar på besked om de tagit emot min tidigare betalning eller inte.. Om de inte har så är jag rätt körd! Då blir det några veckors semestrande där nere ist för utbildning, tråkigt nog.

Nu ska jag snart ut och gå en långprommis med Gizmo, efter det ner med muffins till farmor och farfar för att sedan ut och löööööpa en vända.. Har så grym musik på mobilen nu så jag blir helt till mig.. Vill bara kuta runt som en galning! Haha. Ikväll hoppas jag på att få skjuts ner till gymmet.. Annars går jag ner, även fast det är 1,5 mil typ.. Jag SKA ner.

Nej nu ska jag ut med hunden som svansar runt mig som en idiot. Puss och hej på er!

mmmm moln


2010-03-11

just jävlar.. dagen idag..
ska upp och ut och gå nu, sen frulle, städa, kanske baka igen haha, sen till gymmet med morfar!
Och sist men inte minst...
RONNY KOMMER HIT IDAG :-))))
Som pricken över i:t liksom.. Längtar ihjäl mig redan nu!



HAHAHHA VAD ÄR DETTA?!

gråhimmel


2010-03-11

godmorgon världen!

Det har blivit en vana att aldrig dra ner persiennen eller gardinen på kvällen.. varför? Jo det är så spännande att vakna upp och se vilket väder det är. Jag menar är det sol och klarblå himmel så flyger man ju upp, men är det däremot grått och molnigt så kan man få ligga kvar ett tag till. Och idag får jag ligga kvar ett tag till.. Tyvärr.
Det mina ögon skådar är en jämngrå smet över hela himmlen och ett grått träd med massa fula gråa fåglar som piper. Muhh. Det gillas inte. Men jag är nog rätt glad för det, för jag har satans träningsvärk i magen, det är grymt!
Ja jag är fan glad ändå, jag är pigg, jag mår bra, jag är träningssugen.. Vad mer kan man begära?

Igår vaknade jag upp till klarblå himmel och sol. Flög upp ur sängen och kastade på mig kläder och sprang ut med hunden! Mysigt. Blev inte nån jätte lång prommis, men det gör inget. Skönt att börja dagen på det sättet anyway. :-) Sen hem och in och lägga ner min kropp och själ på att göra den perfekta havregrynsgröten, haha, den blev OK.
Efter det så bakade jag muffins åt min söta familj. Tycker dom behöver äta lite sånt.. Hehe. Sen fixade jag lite hit och dit med grejer innan jag skulle äta och åka ner till gymmet med morfar. MEN den rackarn kom tidigare än avtalat så jag hann inte äta.. Fick ta med mig banan i bilen istället!
I bilen ringde The Studio mig och frågade om jag ville komma, and hell yeah i wanna. Ska bara hitta några som vill följa med dit till Västerås på fredag 16.30!
Och gymmet.. Det gick grymt. Höll ut på löpbandet i 45min och crosstrainern lika länge.. Sen lite styrke. Efter det gick jag och solade, bubblade. GRYMT. Sen hem och slöa lite :-)


söt


2010-03-09


on the beach!
-   det här är min nya bakgrundsbild.
den såg så mysig ut tycker jag.. låtsas att det är jag och ronny, heheh :-)
nu kan jag sova gott.. och drömma sött. hope you will too!

god natt och sleep tight era fulingar ;-)

countdown begins at 61


2010-03-09

guess what? flyget är bokat! dock endast dit då jag inte vet när jag ska åka hem.. resan bär av den 10e maj istället för den 14e, vilket innebär att jag får hela en veckas semester innan kursen börjar! skönt att hinna fånga lite sol, gymma och ladda inför kursen som jag för övrigt tror kommer bli grymmast!
Biljetten gick på 2119kr exakt. Måste försöka hitta på ett sätt att tjäna lite mer pengar på så jag slipper leva på vatten och vatten där nere, he he. Samt så jag kan inhandla lite grejer innan resan! Iofs är det ju inte värre än att jag snor lite pengar ifrån fonderna, och sätter tillbaka dom efter hemkomsten. :-)

Så 10e Maj bär det av till Ayia Napa, med Eleni, där jag stannar i en månad, planerat, sen eventuellt beroende på hur dagsläget ser ut med allt och alla så kanske jag stannar lite till och jobbar. Sommarens bränna är räddad känner jag, ha ha. Hon jobbar och sliter på till oktober hon, galet! :-D




Är oerhört glad nu, anteckna tack!
P.S - Det är 61 dagar kvar tills vi åker.

v som i vilt... eller som i vagina


2010-03-07

Hahahaha.. Ursäkta det enormt spralliga inlägget från igår/inatt.. Fick syn på det nu!! Det är inte lätt när man dricker öl inte.. Något jag inte ska göra om i alla fall.. Har lidit av svååår huvudvärk hela dagen idag, men det är smällar man får ta. Blir inge mer festande på ett tag känns det som nu.

Har bland annat kännt på hur det känns att sova i en trappuppgång, inte alla dagar man får göra det, riktig upplevelse må jag säga.. Inte så obekvämt som man kan tro. Dock hade jag märken efter järnräcket i pannan när jag vaknade, dom gick inte bort på ett tag.. FULT!! Och så vandrade jag till jobbet.. stog dock utanför dörren i kanske 20 min för att min hjärna vägrade komma på koden in, resten av huset var ju låst, härlig start på dagen. Tror mer eller mindre allt gick lite fel idag, tur att det var som lugnet före stormen fast utan stormen hela dagen idag. Kunde t.o.m gå och drömma mig bort bland kläderna inne på HM i 20 min typ.. Underbart.
Kände mig så risig så smet in på Kicks också och bad Amanda fräscha upp mig lite.. And she did. Sminkade på lite så jag slapp se så trött och glåmig ut, mycket välbehövligt, mycket tack! :-)

Efter jobbet småsprang jag hem till Jesper (det var så snuskigt kallt ute) där han och min kära pojkvän låg och gosade i soffan med täcken och kuddar.. Såg faktiskt riktigt mysigt ut, haha! Fast sen kom jag mitt i alltihopa och förstörde. Där kunde jag stannat resten av kvällen.. perfekt chill för denna bakisdag. Innan jag gick hann Emil, Jacke och Malin också trampa in genom dörren.. Fullt hus liksom. Och nu.. nu ligger jag här, i min obäddade säng. Mmm den har inte ens några lakarn BUUUHU. Rev ur dom i förrgår morse.. Så jäkla skönt att sova utan lakarn. Varför vet jag inte. Men har ni inte provat så, do it! Måste i alla fall orka bädda ihop den nu snart.. Kanske efter mitt bad som jag ska ta? Kan dock hända att alla mina krafter stannar kvar i badvattnet och rinner ut genom avloppet.. Och då blir det jävlare mig ingenting gjort.
Har ätit lite också.. Majs, och lite sallad och en matsked lax. Magen protesterade redan där. MEN, nu har jag gått och blivit sugen på Annanas så kan hända att jag stabbar den i magen och börjar äta på den också. Färskt.

Upptäckte att jag missade Gossip Girl nu också.. det var ju pricken över i:t, verkligen. Gör min kväll tråkigare?
Ja ja nu ska jag sluta klaga.. Tar och stoppar annanasen i käften så det blir tyst.

he-ppå-er ^^,

night out


2010-03-07

ho hoh oh hooooo... where ever you areeeeeeeeeeeee... blabla med lazee sitter jag och Emmy och sjunger till. Grym allsång! Dock håller vid det på en låg nivå eftersom grannarna här kan vara ganska griniga, hihiii.

Nu sitter vi hos snälla Jesper, utan Jesper med sällskap, och lyssnar på lite musik och tv... Någon som är svin coool pratar på tv, det gillar vi!!! Oj oj , drop it low girl... Heheh. Trevligt.

Hur som.. Kvällen ikväll.. Börjades i hemmet ute på landet, hemma hos mig, efter jobbet. Fort som fan in i duschen (samtidigt som syster sminkade sig osv.) sen fixa iordning sig.. Blev "tight as hell" outfit denna helg as well.. fiiiiint. heheh.
Efter det åkte jag hem till Toppe med Emmy där vi förfestade och hade det grymt trevligt, tack människor! Spel, Chinchillas, musik mm. bjöd kvällen på, haha :-)

Nu sitter jag hos Jesper, som jag kanske sagt tidigare? När de andra drog ut på krogen gick vi till Mickis som hade fest. Efter det fick vi nyckel till Jesper.. Tack. Och det är där vi hänger nu. Grymt bra, massa prat osv. Har t.o.m diskar och sorterat flaskor och burkar som tacken, wohoooo.. Skönt att slippa imorgon liksom!! :-)
Jag själv ska jobba klockan tio imorgon, längtar fasen redan till Veronica! Hon är så jäkla go, önskar att varje dag kunde vara som de jag spenderar med henne! Puh. Puss på dig gumman! ♥

Imorgon betalas (måndag) biljetterna till Ayia Napa.. KÄNNS BÄST. Tack Eleni som taggade mig.. Ha ha. Visst ville jag det här för ett halvår sedan, men vågade nog inte riktigt då... Nu är jag redoooo.



God natt sweeeeeeties!! :-)

ouff aj ohh.


2010-03-05

...min stackars rygg har tagit stryk denna dag! Känner mig som en 70 taggare med tragiska ryggproblem. Och HÄR slutar mitt klagande.. Finns ju folk som har det grymt mycket värre! Typ Jesper (ägnar en tanke åt dig, varsågod).

Dagen idag gick segt och inte segt. Det var mycket folk redan från öppning, men sedan runt fem-sex började det tunna ut.. som vanligt. Slutade med att Veronica och jag satt på en varsin stol och läste Aftonbladet och Expressen med Coca Cola Zero som sällskap ;-) Dock blev det inte någon riktig rast eftersom det kom kunde som ville ha både korv, kaffe, kaka, mat.. emellanåt. Så det blev spring hit och dit ändå.

Nu är jag hemma och det känns som lördag, MEN icke sa nicke, det är det inte! Skönt, tror jag.. Eller ja, vill ha måndag så jag kan köra igång med min stenhårda diet inför beach -10!

På tal om beach -10 och stenhård diet.. Den måste vara hard as fucking stones denna gång eftersom beach -10 kommer lite tidigare än planerat för min del. Den börjar redan den 14 maj, i Ayia Napa!!!! Gosh, det är inte långt kvar... 69 dagar närmare bestämt! Tack Eleni för att du är en sån bra "count-downer" ;-)
Blir att spendera varenda liten ledig stund på gymmet, och inte några onyttigheter, absolut inte. I och för sig brukar jag inte vara någon hejare på onyttigt ändå så det är nog ganska lugnt.. Men, hårt hårt hårt. Man måste ju kämpa för att nå sina mål! Ska dock försöka ha realistiska mål denna gång så jag slipper bli besviken, haha!
Ska nog köpa en ny, dyr, snygg bikini så jag har något att se fram emot.. Jag menar, hur grymt är det inte att ta på sig något snyggt (dyrt är också bra, då kämpar man hårdare haha :-) och sedan känna sig heeeeeet i det? Underbar känsla.

Bla bla nog pratat om sånt.. Nu till morgondagen som spenderas i Köping, på jobbet från 09-17 tyyyyyyp. Sedan till andra jobbet och plocka ihop mina saker och göra ett rejält avsked!! Skönt.

Nu är jag feting geting trött, antagligen därför jag slänger in såna dära fula rim, så jag slänger mig i soffan och blir lite tröttare tänkte jag!
God natt på er homies där ute i mörkret!

uptown girl..


2010-03-04

filmen jag fastnat framför ikväll är Uptown Girl på tv3 med Brittay Murphy, som för nån månad sedan dog... Otrevligt det där.
Vad har hänt idag då? Jo men visst sörru.. Vaknade upp bredvid Ronny lite föööör tidigt.. sisådär halv åtta, när jag faktiskt fick sova till tio. Varför vaknade jag så tidigt då? Hehe jo möjligtvis för att mannen i mitt liv låg och pratade i nattmössan, haha! Han sa något om "upp, ner, ner, lite höger, upp.. 479.. ja bra" .. ungefär så löd hans konversation med sig själv. Söt är han i alla fall :-)

Klockan tolv fick jag skjuts in av honom till jobbet där jag blev kvar i ynka tre timmar.. Men det var skönt att jobba kort pass idag. Imorgon väntar the killer passet.. Från 09- ca. 20... Sköna timmar det där! Cash is king, höhö.

Efter jobbet kom pappa och hämtade mig, sen åkte vi hem till urskogen. Dom åkte ner till Norrköping för att hämta syster Malin! Jag fick en eftermiddag/kväll alldeles för mig själv här i huset. Det sög samtidigt som det var jäkla skönt. Tog ett bad och.. Uhm... Bara fördrev tiden med.. gud vet vad! Fick inte hit nå sällskap... Suger att bo på landet (när man varken har körkort eller bil)... Annars är det rätt trevligt! Nu har hur som helst hela familjen Stenström samlats under ett och samma tak.

Har även fått mitt "gulliga" sms ifrån min pojkvän som blev skyldig mig det när han inte kom och gjorde mig sällskap denna dag. "Hej min lilla honungsrulle"... Började han smset med. Hahahaha. Jag menar, wtf. Vad är en honungsrulle? Något sött i guess. Trevligt med omtanke i alla fall. Nu kan jag sova gott, he he :-)


Puss & God Natt
kom och fika imorgon!!