face-punch


2010-05-31

Jaha, vad ska man säga? Jag trodde det här skulle bli bra med jobb och lägenhet och hela biten. Som i höstas/vintras ni vet? Så bra liksom.
Nu vill jag bara fly landet och aldrig mer komma tillbaka. Hur vettigt är det? Liksom "Hallå, jorden anropar.. Ryck upp dig?!"
Ja jag menar, vad hände? Varför sitter jag här och snorar en fin kväll som denna? Pollen? Nah, inte direkt.

Blir inte bättre av att jobba 11-12 timmars pass imorgon heller.. för att sedan promenera hem till en tom och ensam ful sliten lägenhet och sitta där och häcka tills jag blir för trött för att sitta upp. Skärpning, eller nå..

Nu dör jag snart, god natt!


Ayia Napa, dag 7


2010-05-18

Ha ha ha halla dar! Tanken var val kanske att ha skrivit lite mer har ifran, men det har inte gatt sa himla bra.. Men egentligen, va fasen ska man sitta vid datan for nar man har sa mycket annat att gora! ;-)
Na, vad har vi gjort sedan dag 1 da? Jojjeman, vi har minsann solat for mycket.. sa mycket att jag fatt osexiga solexem i ansiktet, sa mycket att Eleni fatt vattenblasar och flagnat. Behover vi saga mer? Tur att det var en molnig dag da vi holl oss inomhus mer eller mindre hela dagen da sa allt kunde laka och bli battre, hehe.
Vad har vi mer gjort? Mjaaaa ena kvallen blev det lite tequilarace for mig och Eleni... PUNKT. Bilderna fran den kvallen ar sekretessbelagda och INGEN kommer nagansin att fa se dom, hahhaha.. Igar va vi ute och dansade lite for mycket ocksa, har ont i rumpan.. Men det ar fint!
Sa kort sammanfattning.. vara dagar har bestatt av massa solning, utekvallar.. eller oj, utenatter! Blandat med en javla massa Harry Potter tittande pa svenska, samt annat smatt som promenader hit och dit och blaha blaha. Grymt roligt och skont har vi det har i alla fall! Men pa fredag sa ar det slut pa det roliga.. ELLER?! Sitter har och ska skriva ut min flygbiljett men sa far jag hora att arlanda ar stangt?!?!??! Inget javla avbestallningsskydd tog jag heller fastan pappa insisterade. Ooohhhhh!
Visst vill jag stanna kvar.. men 2400kr at skogen, njaaa.. Och en lagenhet dar hemma och ett jobb.. Allt vantar pa att jag ska komma hem ju, haha. Och sjalvklart, Sofia min plutte!! Saknar dig som bara den! Finns andra som jag kanske saknar liiiiiite granna ocksa.. hehe.. typ mamma och pappa ;-)

Nepp, nu ska vi ta oss hem till lagenheten for att duscha och laga mat.
Ha det kanoners! Gor ingenting vi inte skulle gora har nere.. "SKOJA"
Kram och hejda, bilder kommer upp nar jag kommer hem!

Ayia Napa, day 1


2010-05-11

Okej, vi är framme.. Överlevde den otroligt svettiga tjeckiska tanten som förpestade våran 3 timmars flygresa! Väl på flygplatsen så fick vi såklart stå och vänta på vårt bagage i ÅR.. Och klenis Eleni lät mig ta bådas väskor.. Undra om hon hade en väska på 30kg och jag en på 17kg, när de bara fick väga 20kg? ;-)

Sovit denna natt? Lite kanske, men kände mer för att utfoska och sitta på balkongen och lösa korsord i morgonsolen, haha. Tantvarning kanske?
Resten av dagen har vi iaf spenderat vid poolen och stekt på med olja i stora mängder och.. lite solkräm! Som det ska vara med andra ord, hehe. Sedan guidade Eleni mig runt staden i hettan.. Inte klokt vad svettigt det blev! Nu sitter vi hur som helst där på Cocoa och nördar lite innan vi ska duscha och fixa oss och röja lite.. Hoppas på en kanonkväll. Kan det bli annat här eller? Grymt sociala och roliga människor så.. Alla tummar och tår upp (y)

I morgon blir det kanske nissi beach, eller poolen eller både och..
Föresten, såg att ni i Köping och Arboga inte skulle få så bra väder i veckan.. SYND! För här i Napa får vi över 30 grader och sol hela veckan ;-)


Prag Airport


2010-05-10

Halloj!

Flygresan från Sverige till Prag, där vi är nu, gick kanon! Fyra av fem toasters... Nu sitter jag och Eleni här och hoppas på att tiden ska rinna iväg så vi får sätta oss på planet mot Larnaca som går om ca 2 timmar, suck.
Just nu underhåller vi oss med att titta på människor som går ut och in ifrån "Dufry shops", sprit affären.. Och vakterna som går med k-pist liknande vapen!! Jävlar vad folk ser ut här, inga skönheter precis! Inget illa menat men.. här är folk tjocka (eller som skelett), har flottigt hår, krokiga näsor och luktar svett som fan! Och kläderna? Nja, no comment. Tur att jag och Eleni är så jävla snygga då ;-)

Som sagt 21.55 lyfter planet emot vårat Cypern som nu har 28 grader. En resa som är 3 timmar och 20 min lång!! Känns som att det blir att sova lite.

P.S För typ 3 sek sedan gick det förbi en tjej (från Prag antar vi) som hade svettfläckar under arslet.. INTE OK.

Hejdå, hörs snart! :)

....


2010-05-10

ok.. lägenheten är MIN nu.. mamma åker och skriver på kontraktet i veckan.
så min resa till Cypern blir inte längre än två veckor...
nog för att jag slapp göra valet själv, men vet inte om det var det jag hoppades på.
tror det kommer suga att komma hem och bo i Köping.. bra med egen lägenhet, men Köping?
kan det bli värre? nej typ inte..

askmoln, försvinn!


2010-05-10

Okej.. nu håller jag på att tagga för Cypern resan på riktigt!
Eleni vet inte om vad som väntar när vi kommer ner, hehe.. Klart som fan vi ska göra allt som man brukar göra när man är utomlands och på Cypern, MEN...
Vi ska bege oss till:
Karpaz National Park för att leta efter vilda ginger (hahahaha) åsnor som är unika för just Cypern.
Paphos Forest station och spana efter Moufflons, typ.. Stenbockar, med stora häftiga horn.
"The visitor may count himself lucky if he sees a moufflon - a symbol of Cyprus."
Water World självklart.. många gånger om!
Snorkla vid blue lagoon vill jag också göra!!

Sen har jag massa andra idéer.. men nu är jag jävligt trött och har för ont i huvudet,
så ska lägga mig och titta på Anna Anka söker ny assistent! Natti, gör en sista blogg uppd. innan planet går imorgon!
God natt och sov gott på er, det ska jag försöka göra nu.. ouh.
Rough desicion imorgon


r

Dear Eleni Hellbom


2010-05-09

KRISMÖTE, PANIK, ELENI!!!
Tja Eleni.. Här kommer ett personligt meddelande till just DIG.
Läste om askmolnen på luftfartsverket att
"Allt svenskt luftrum är fortsatt fritt från askmoln och klassas som zon 3, d v s fritt att flyga i. Prognosen är stabil och talar för att svenskt luftrum kommer att behålla zon 3 under de närmaste 24 timmarna."

Jätte bra, tänker jag.. MEN MEN MEN!!

"Askmolnet med höga konentrationer av aska, dvs zon 1, finns över delar  av norra Portugal , mellersta och östra Frankrike, Schweiz, norra Italien samt Skottland. I zon 1 råder fygförbud. Prognosen för Frankrike, Schweiz och Italien är att zon 1-molnet minskar i omfång under dagen, och ligger kvar över norra Portugal och delar av Spanien och Skottland. Zon 2-moln finns över Frankrike och större delen av Italien. I zon 2 får man flyga efter tillstånd. Prognosen för zon 2-molnet är att det drar sig österut under dagen."

Gissa vad som ligger öster om Frankrike och Italien?!?! Ehh kanske Tjeckien och PRAG där vi ska mellanlanda.. Och om det fortsätter att röra sig ännu mera öster ut kanske det ligger över Cypern...

Vad gör vi? Hur ska vi få reda på om vi inte får flyga? Kul att dra till Arlanda och se "Ditt flyg är inställt" typ.. Va fan det här håller inte!!
Väntar på "Ny webbuppdatering kl 15.00 söndag." lfv's hemsida..
Förstå om vi inte kan flyga? Då är det fan gud som har bestämt att inte jag ska få åka.. Då är det så, då skiter jag i det..
Så Gud, det ligger i dina händer nu. Amen!!!

nothing on you baby..


2010-05-08


they might say hi and i might say hey
but you shouldn't worry about what they say
cause they got nothing on you baby

beautiful girls all over the world
i could be chasing but my time would be wasted
they got nothin' on you baby
ny kamera föresten.. ett ego foto togs så fort jag slitit upp kartongen, typ.. haha.

tell mommy i'm sorryyyy


2010-05-08


Chiddy Bang - Opposite Of Adults

Också värd att spela sönder öronen med!


GO DAVID... och bruno


2010-05-08


Kan David Guetta sluta göra så grymma låtar? Nerrråå, skoja bara, fortsätt!!i'm traveling without her somewhere far away
i keep thinking about her but i know i can't stay
she haunts me like a nightmare her image is everywhere
she doesn't leave me alone
i can't escape her or erase her
when i know she's not coming home

i can't understand where i went wrong
i can't understand where her love has gone
i don't know where i belong
my world is over
when life goes on

fly like you do it


2010-05-08

tack för era kommentarer i inlägget innan..
ska kolla på era kommentarer när jag börjar få ångest, haha!
men som sagt, jag borde passa på medan jag är ung och har chansen.. right?
fick dock ny deadline: imorgon, söndag! så ska försöka fundera under dagen imorgon,
hoppas jag kan få hjälp att komma till ett beslut.

hjärnkontoret vill ta semester


2010-05-07

Då är det snart bara två dagar kvar.. Egentligen är det nu i natt jag måste bestämma mig för vad jag ska göra. Men har verkligen inte ballsen att göra det!! Måste få lite mer hum om lönen, schema, tider, mm här hemma på jobbet och verkligen göra klart att jag SKA vara borta två veckor, inte mindre, och att jag SKA sluta 1a augusti så jag hinner med körkortet här hemma... Vill ta beslutet efter all info som jag får imorgon, hope it's ok!

Men va fan, jag HAR jobb nere i Cypern, jag KAN åka hem när jag vill, jag FÅR semester... Men vill jag verkligen helt förstöra allt med saker och ting här hemma? Om jag åker är det ju helt kört känns det som. Är det verkligen värt det? Nej... Men.. Jag vet ju inte, vem säger att det blir bra av att jag stannar? Ingen, och det är just precis det! Har ´0 att gå på, hur lätt är det att ta ett beslut då?

Vad skulle jag må bäst av?
Lite feedback tack, hjälp mig då!!


if it's meant to be, it will be..


3 dagar kvar


2010-05-06

det stormar på havet!!
nu känns allting ostabilt igen, vet varken ut eller in.. vad ska jag ta mig till? alltid denna beslutsångest.

i like it when you do that stuff to me


2010-05-05

SNART CYPERN ELENI!!!
TAAAGGAAAAAAAA!!!!!

kitten heels, lingerie
pantyhose, foreplay
legs up, on the bar
in the back of your car
latex, champagne
bubble bath, whipped cream
cherry pop tag team
can you make me scream?

blindfold, feather bed
tickle me, slippery
G spot,nasty pose
in a video

love machine, by myself
climax,hot wax
S&M on the floor
i like it hardcoreska man vara fin får man lida pin


2010-05-04


båda bikinisarna är ifrån asos .. ville verkligen beställa den till höger!
MEN prisskillnaden.. OUCH..
Den till vänster kostar 92kr/del = 184kr
Den till höger kostar 865kr/del = 1730kr
Känns kanske inte så värt att slänga de pengarna på en bikini.. men mm snygg var den!
1 maj, lördag


2010-05-03

Vad hände igår egentligen? ....
Jo efter jag jobbat klart, ca 17.30, så begav jag mig hemåt för att fort som fan riva ur sängen och vädra mina täcken osv.. tänkte att jag skulle hinna bädda om innan stadsbesöket Sofia kom, men icke, hon var för kvick!
Vi drog ut och grävde mask i växthuset. Tror någon har begravt ett lik i den jorden!!! Jävlar vad snuskigt det var, hittade benknotor mm! INTE OK. Sofia var hets-grävarN och mask.. tjaa det hittade vi så det blev över haha. På sista stället vi grävde hittade vi även Snake-Eye!!! En mask lik en orm! Jag skojar inte den var så brutalt stor och den reste sig precis som en orm, ni vet höjer huvudet, och bara stirrade på oss!!! Vi hade heller inte hjärta att spetsa honom på kroken när vi metade..

Ja efter maskletandet så slängde vi i oss lite maaat och sen packade vi ihop oss och rullade ut med bilen till hällarna och den fina bryggan. Hade med dunderhögtalaren till mobilen också som spelade Gyllene Tider som aldrig förr.. (DEN ÄR BORTA NU BTW, är den i din bil sofia eller?;)) Ja och till själva fiskandet.. Vad tror ni? Nappade det något? Fick vi någon fisk? .. Kan väl säga såhär att: Sofias flöte drogs ner under ytan betydligt flera gånger än vad mitt gjorde :-( Dock fick ingen av oss firre, men jag har en teori på varför.. Vi var ju där så sent, fiskade från åtta till halv tio, det hade blivit sjukt mörkt.. tror dom hade gått och lagt sig!

Efter fiskandet så åkte vi hem, myste ner under min isbjörnsfilt och tog lite jordgubbar melon och glass till High School Musical 2.. Båda nicka till hehe och Sofia lämnade mig under sovtimmarna ohh!! Får väl sällis en annan gång istället ;)
som en kung utan sin krona


2010-05-02

inte okej.. det där är INTE OKEJ!!!


tack till sofia adersson som gjorde min dag värd att leva, heeeeeeehh!
och tack till snake-eye ;-) HAHAHA
skriver mer ingående förklaring imorgon!
nu vankas nattens film: paranormal activity, god natt