Ayia Napa, day 1


2010-05-11

Okej, vi är framme.. Överlevde den otroligt svettiga tjeckiska tanten som förpestade våran 3 timmars flygresa! Väl på flygplatsen så fick vi såklart stå och vänta på vårt bagage i ÅR.. Och klenis Eleni lät mig ta bådas väskor.. Undra om hon hade en väska på 30kg och jag en på 17kg, när de bara fick väga 20kg? ;-)

Sovit denna natt? Lite kanske, men kände mer för att utfoska och sitta på balkongen och lösa korsord i morgonsolen, haha. Tantvarning kanske?
Resten av dagen har vi iaf spenderat vid poolen och stekt på med olja i stora mängder och.. lite solkräm! Som det ska vara med andra ord, hehe. Sedan guidade Eleni mig runt staden i hettan.. Inte klokt vad svettigt det blev! Nu sitter vi hur som helst där på Cocoa och nördar lite innan vi ska duscha och fixa oss och röja lite.. Hoppas på en kanonkväll. Kan det bli annat här eller? Grymt sociala och roliga människor så.. Alla tummar och tår upp (y)

I morgon blir det kanske nissi beach, eller poolen eller både och..
Föresten, såg att ni i Köping och Arboga inte skulle få så bra väder i veckan.. SYND! För här i Napa får vi över 30 grader och sol hela veckan ;-)


Kommentarer

bilder lisa bilder;)

2010-05-13





Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0