White dreams


2011-12-15

Mina drömmar är vita.. Ännu ett klädesinlägg!
Men jag kan bara inte förstå, hur fina kläder det egentligen skapas här i världen.
Även idag kommer allting från ChikWish... GALET!

Det som är väldigt synd är bara att det mesta är "out of stock", slutsålt.. Men det borde komma påfyllning snart tycker jag! :)Jag som är halsbandstokig..... Ge mig!

 

 

Vit.. Spets.. Klänning.. Behöver jag säga mer?

 

 

Otroligt snygg, men ändå söt väst!


Den perfekta jackan?


2011-12-15

Svårt att hitta den perfekta jackan, som ingen annan har?
Här kommer lite tips, på olika jackor i olika stilar!

Alla jackor kommer ifrån ChikWish.
Frakten till Sverige är 80kr oavsett storlek på order. Men... Om tullavgift osv. tillkommer vet jag ej. Har inte hunnit beställa där ifrån än! - Men det ska jag!! :-)Söt kort päls med lite spets

 


Snygg helvit mocka-jacka med skön teddypäls inuti

 

 

Annorlunda kappa med snygga skärningar

 

 

Skinnjacka med sned dragkedja

 

 

Wannabe pilot? Snygg!

 

 

Mörkbrun skinnpaj med "fårpäls"


Wonder Powder


2011-12-13


Bilderna är tagna med blixt, så det kanske inte ser så naturligt ut, men det gör det!1.
Längst ned till vänster: Basen är lagt, med foundation, concealer och ett matt löspuder. Vissa avslutar här, men det gör inte jag.
2. Mineralpuder (Wonder powder från Make Up Store) appliceras för att slippa den där tråkiga matta ytan. Personligen älskar jag lyster, vilket man får av detta Wonder Powder som ni kan se på bilden, det ser lite skimrigare ut - lite mer levande.
3.
Applicera en ljus skugga ovanpå kindbenet för att förstora, en mörk under kindbenet för att förminska och skapa djup. Och mittemellan en rouge för att få med lite färg som gör att det ser friskt och levande ut!POSITIVT
+ Med Make Up Stores Wonder Powder är det inget måste att ha en foundation under. Tycker det täcker väldigt lagom som det är, med en gnutta concealer under möjligtvis. Men på vintern gillar jag personligen en lite mer täckande bas, det är därför jag lägger foundation över.
+ På sommaren är det perfekt att bara svepa ett lager med detta puder, då det också innehåller Titanium Dioxid - ett ämne som ger solskydd!
+ Finns i fyra olika nyanser, som anpassar sig fint efter din egna hudton.
+ Räcker otroligt länge.

 

NEGATIVT
-
Om du inte jobbar in pudret tillräckligt i borsten och sedan i huden kan det lätt bli lite för mycket skimmer, vilket i sin tur gör att du kan se lite glansig/svettig ut.

 

PRIS: 395kr
Finns på Make Up Store och Kicks, även på Kicks.se


Here we are, me and you..


2011-12-09

Lite mer fest/nyårsinspiration, svart, lila, silver.
Alltid lika roligt att sätta på ett par lösfransar till :-)
Och ja, absolut, lika dålig kvalité idag som här om dagen, haha!

 

 

 


Endless


2011-12-08

Här kommer bilder på min make-up idag!
Inspirerades av solnedgång och hetta - mm, en varm utlandsresa skulle inte sitta fel nu inte i denna kyla! Rätta mig om jag har fel.. På tal om utlandsredsa, är det någon som har nå bra resetips till något varmt ställe man kan åka till i början av året (januari, februari, mars någongång)? :-)

 

 

 

 

 


DROPPING THE BOMB


2011-12-08

KABOOOOOM...

Berättade ju för någon vecka sedan att jag hade a lot going on just nu, vilket jag också har = lite tid för bloggande.. Men ska försöka hålla upp takten här ändå. Hur som helst så tänkte jag att jag skulle släppa the f*cking bomb right NOW!

Jag jobbar just nu för både Make Up Store och Bikbok och nu är det så att vi har anordnat ett litet samarbete, och det är en stoooor visning på nattklubben Ritz den 21a december! Yeah, that's right, 21a december vill jag se alla er där ute på golvet med händerna i luften under visningen ;-)

Vi har ett jul- och nyårstema över hela visningen, där vi kommer visa många olika typer av looker gällande kläder, hår och smink - vilket jag sitter och pusslar med nu. Karin (Make Up Store chefen) och jag var över till Bikbok idag för att kolla ut lite outfits till modellerna, vill nästan kissa på mig just för att jag är så "upphetsad" angående visningen. GAL1 är bara förnamnet!

Som sagt, Ritz Nattklubb den 21a december! Dit och dansa, drick goda drinkar och ha kul i väntan på att visningen startar (ca 00.00).
Simply the best


2011-12-07

Här kommer en favorit hos mig, grym vardarssminkning! Fast enligt mig, så fattas lite färg på läpparna. Men släng på något snyggt stift eller gloss för att liva upp allting - det gjorde jag självklart efter bilderna togs :-)

 

 

 

 


Gold n' glitter


2011-12-06

Lite mer nyårsinspiration - åtminstone partyinspiration!
Men.. Som vanligt måste jag ursäkta den dåliga mobilkvalitén. Har inte alls nå bra ljus att fota i, och det är oftast mörkt när jag väl sminkar mig.

 

Här har jag kört på en brun skuggning med guldglitter - som knappt syns.
Jag har valt en ljus och ganska mild färg på läpparna i tonen rosa, för att inte ta ifrån så mycket uppmärksamhet från ögonen som jag vill ska va i fokus. Även kinderna har jag enbart highlightat och shadat samt lagt ytterst lite solpuder på.

 

 


Nyårstips!


2011-12-06

Med 25 dagar kvar till nyår så bjussar jag på lite inspiration!
Bilderna är lite stulna från google.Lite tips inför nyårsfesten:


- Förbered dig...
Vad jag menar då är att du ska köra en rengöring bestående av rengöringslotion/creme, ansiktsvatten, ögoncréme, fuktcréme och efter det en grym primer! Rengöringen är grunden till hurvida jämn din bas blir! Dels förebygger du blemmor och andra irritationer i huden som kan uppstå vid misskött hudvård med en ordentlig rengöring, och dels motverkar du eventuella torra partier med en bra fuktcréme - den ger även ett jämnare resultat av foundation. En primer är smart att använda om man vet att man ska bära sminket länge, den gör nämligen att sminket sitter bättre - den har även en utjämnande effekt av fina linjer.

 


Hudvård

 

 

- Lägg tid på basen...
Jag tycker att det är extra viktigt att få till en grym bas på nyår, just därför att det ska hålla hela kvällen genom fest, dans och ett kyligt tolvslag. Jag, personligen, vill inte att den ska försvinna eller bli lite smått genomskinlig efter några glas champange eller efter en eller två låtar av dans.
Efter du rengjort huden och har lagt primern, väntar du en liten stund tills du känner att du inte är fuktig om huden (har du bråttom kan du lägga en liten papperservett över ansiktet och dutta över ansiktet så all fukt sugs upp). Om du har något problemområde eller något väldigt färgstarkt att täcka (ev väldigt mörka ringar eller en stor röd finne) så lägger du först din concealer följt av fondation och sedan din concealer igen. Om du inte har det, kör fondation och sedan concealer. Efter det momentet lägger du ett puder, för att fixera de krämiga produkterna (om du inte gör det, försvinner fondation och concealern efter bara nån halvtimme - timme). Jag väljer oftast att använda ett löspuder för att fixera min bas, tycker det känns lagon och inte för påpackat. Men i detta fall, när vi snackar nyår kan man absolut köra på ett kompaktpuder - speciellt om man lätt blir glansig. Därefter använder jag mig av ett mineralpuder just för att få upp lystern (som man ofta tappar lite utav under hösten/vintern), blir en så himla fint om man väljer att lägga lite extra på kindäpplet och kindbenen. Sist men inte minst lägger jag på lite solpuder, i puderform där också så färgen inte blir för skarp eller överdriven. Väljer dock att lägga runtom ansiktet, på käkbenen, vid öronen och ut under kindbenen, i tinningarna, och längs med hårfästet. Detta gör att ansiktet blir fint inramat och fokuset hamnar mitt i ansiktet!

 


Fräsch bas - med lyster!

 

 

- Fokus på läppar eller på ögon? ...
Efter du har valt om du vill ha fokus på dina läppar, eller på dina ögon så väljer du skuggor. Väljer du att ha fokus på dina ögon, kan du gooooo crazy! Det är bara din fantasi som sätter stopp, färger, glitter, skimmer, stenar - kör på! Men välj kanske en mer dämpad läppfärg, annars är det risk för att det ser lite "drag-queen" aktigt ut, och det är något du inte vill.
Tips för ögonpartiet: Grunda med en tunt tunt lager av klibbig ögonskuggsprimer, det gör att skuggan inte lägger sig i några väck samt att det sitter bättre och att färgerna kommer fram oerhört mycket mer! Men vill du där emot ha fokuset på läpparna, go crazy på dom! Kör en knallig färg på läppennan, förstärk med ett läppstift och varför inte slänga på lite glitter eller stenar över det? Hur snyggt som helst!
Tips för läpparna: För att läppfärgen inte ska försvinna efter lite mat och dricka, se till att grunda med läppbalsam, lägg därefter en läppenna över hela läppen, och sedan läppstiftet följt av vad du vill lägga. Gloss? Kör! Stenar/glitter? Se till att ha något fästande medel - exempelvis Mixing Liquid från Make Up Store. Det är ungefär som ett flytande, genomskinligt lim.

 

 

 
Extrema läppar och extrema ögon
- välj ett av dom

 

 

 

- Finishing touch...
De sista sakerna jag gör, är att fylla i brynen och sätta färg på kinderna!
För naturliga bryn, lägg en brynskugga. Behöver du fylla i mer än så, som jag behöver, använd penna och därefter en skugga! Samma knep här, fixera den kladdiga brynskuggan med skugga - precis som med foundation och pudret. Lovar att det sitter 1000 gånge bättre.
Sedan lägger jag ofta en lite ljusare skimrig skugga ovanpå kindbenet och därefter en mörkare under, för att lätt kunna se vart jag ska placera rougen! Smart för de som känner sig lite osäkra. Sedan gäller det bara att skugga in dom i varandra, inga skarpa linjer!

 


Shading(mörk) och highlighting(ljus) - extrem variant