Wonder Powder


2011-12-13


Bilderna är tagna med blixt, så det kanske inte ser så naturligt ut, men det gör det!1.
Längst ned till vänster: Basen är lagt, med foundation, concealer och ett matt löspuder. Vissa avslutar här, men det gör inte jag.
2. Mineralpuder (Wonder powder från Make Up Store) appliceras för att slippa den där tråkiga matta ytan. Personligen älskar jag lyster, vilket man får av detta Wonder Powder som ni kan se på bilden, det ser lite skimrigare ut - lite mer levande.
3.
Applicera en ljus skugga ovanpå kindbenet för att förstora, en mörk under kindbenet för att förminska och skapa djup. Och mittemellan en rouge för att få med lite färg som gör att det ser friskt och levande ut!POSITIVT
+ Med Make Up Stores Wonder Powder är det inget måste att ha en foundation under. Tycker det täcker väldigt lagom som det är, med en gnutta concealer under möjligtvis. Men på vintern gillar jag personligen en lite mer täckande bas, det är därför jag lägger foundation över.
+ På sommaren är det perfekt att bara svepa ett lager med detta puder, då det också innehåller Titanium Dioxid - ett ämne som ger solskydd!
+ Finns i fyra olika nyanser, som anpassar sig fint efter din egna hudton.
+ Räcker otroligt länge.

 

NEGATIVT
-
Om du inte jobbar in pudret tillräckligt i borsten och sedan i huden kan det lätt bli lite för mycket skimmer, vilket i sin tur gör att du kan se lite glansig/svettig ut.

 

PRIS: 395kr
Finns på Make Up Store och Kicks, även på Kicks.se


Kommentarer
Anonym

Vad fint!

2011-12-15
Sandra (makeartbysandra)

Dessa mineralpuder är helt fantastiska! Tycker inte heller om ett helt matt resultat utan vill ha mer lyster :) Vad använder du mer för bas?

2012-03-05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0