BLOGGPAUS


2011-03-28

Från och med nu tar jag en officiell bloggpaus tills saker och ting har ordnat upp sig.
Har lite tid till bloggandet just nu, så det är ingen idé att jag säger att jag ska bättra mig snart.
Bättre med en bloggpaus tills jag har tillräckligt med tid för att driva en dagligt uppdaterad blogg.

Hur som helst så hoppas jag att ni alla får en kanon fin vår och tar vara på alla soltimmar! Det tänkte i alla fall jag göra. Glad påsk (i förskott) och kram på er! :-)Mode - Spring, here to stay


2011-03-23

Sommar och vårkänslorna smyger sig verkligen på nu när solen bestämt sig för att stanna!
Värmen också för den delen.. Det ville jag fira idag med att klicka hem två söta sommarklänningar som ni ser här nedanför. Passa på att beställa något ni också, fram till 31 mars så får du fri frakt och ett gratis Nelly magazine!

Du får också 100kr rabatt när du handlar över 500kr om du klickar här!
Du måste vara medlem på facebook för att ta del av erbjudandet. Klicka sedan in här () på sidan för att komma direkt till alla snygga vårnyheter!

Hoppas ni hittar massa snyggt :-)

 

 


449kr

 

 

 


299kr


Slinga, tona, färga


2011-03-11

Har lite små-ångest över min hårfärg just nu. Eller okej, vem försöker jag lura? Jag har VÄRLDENS ångest över mitt hår. Vill VARNA alla där ute för toningar. Kan säga att jag var helt ovetande på den fronten när jag la i en i mitt hår. Självklart går inte all färg ur håret, men jag trodde i alla fall att ˜90% skulle gå ur. Men nej, verkligen inte. Inte efter 24 tvättar, och inte efter 48 tvättar och inte heller efter 72 tvättar... Håret suger åt sig så pass mycket färg att den blir permanent! Så här sitter jag med mitt "tonade" hår och tjurar.

En toning går alltså inte ur ditt hår. Du får inte tillbaka den hårfärgen du hade innan.
Så nu återstår det bara att rätta till mitt lilla problem. Har rådfrågat några olika frisörer och fått lite olika svar.
För att få tillbaka den hårfärgen jag hade innan ska jag antingen (om jag förstod rätt):
1. Göra en avfärgning (helblondera/bleka) av hela håret. Sedan lägga i en färg/toning i en ljusbrun/beige nyans och spara lite slingor från det blonda för att sist lägga i lite ljusbruna slingor.
ELLER
2. Slinga massvis (och då menade dom verklige JÄTTE många) med blonda slingor i håret för att successivt ljusa upp håret. Kanske lägga en ljusare beige toning ovanpå det för att få nyanserna att smälta in i varandra lite bättre.

Hårfärgen jag är ute efter är den jag har på mitt lilla egotek här nedanför.
Jag fick den genom att ha slingat mitt ofärgade hår några gånger för många år sedan, och sen helt enkelt låta solen göra resten! Så.. Enbart slingor och sol hade gjort denna hårfärg.

Svar på kommentarer!


2011-03-07

Hej hallå!

Jag vill börja med att be om ursäkt för min otroligt kassa uppdatering, som ni märkt och uttryckt er om, fortsätt, haha. Sitter just nu i Stockholm och ska straxt bege mig hemåt. Pojkvännen och jag har varit här uppe sedan i fredags för att ta hand om hans systers kattunge och lägenhet. Så tog några days off från bloggandet också, men ska verkligen skärpa mig!

Och angående era kommentarer om hur jag lägger skuggor, applicerar fransarna, foundation till blandhy m.m, så lovar jag att besvara dem så fort jag kommer hem och har packat upp!

KRAM till er alla. Tack för att ni hänger kvar trots mina små uppehåll!Experiment inför en gymnasiefest med temat "maskering" 2008, haha.

Mode - Sommarsött hos Nelly


2011-03-05

Åh nu längtar jag till sommaren! Gör inte ni också det? Inte? Ta då en titt på b.la de här klänningarna från Nelly. De får mig att tänka tillbaka på alla underbara sommarkvällar jag varit med om. Förstå att få slippa alla jobbiga kläder, lager på lager, vantar, mössa, fodrade skor... Tänk er istället en ljummen sommarkväll och det enda man behöver ha på sig är den där grymt snygga klänningen, ett par schysta klackar.. Sen är man klar!! Nej, våren och sommaren är mer än välkommen nu! :-)

 


449:-
499:-
449:-
449:-

 

Det som jag älskar med sommaren är att jag, personligen, fullständigt skiter i vad som är trend och inte! Jag tar på mig det jag tycker är fint oavsett modell, material och färg. Sen om det råkar vara en trend med just den rosa nyansen som är på klänningen jag köpt, då är det så. Men till skillnad från våren, hösten och vintern (då jag normalt gillar att haka på trender) så bryr jag mig inte ett dugg!

ROSA är (som ni kanske ser, här, ovan på klänningarna) en av mina favo färger. Oavsett nyans!
Speciellt på sommaren :-)

Make Up - Pink Glam Photos


2011-03-03

 

 

För att göra den här sminkningen behöver du (förutom basprodukter):
Ögonbrynspenna/skugga, ögonskuggsprimer, mascara, lösögonfransar och franslim
Du behöver även ögonskuggor i dessa nyanser:
Varm matt persikofärgad, varm ljusrosa, varm ljus crémefärgad, vit/rosa/grön(multi) glitter
Till läpparna behöver du:
Läppbalsam, varmt ljusrosa lipgloss
Till kinderna behöver du:
Puder/rouge/skugga i mörkare nyans (än din egna hudfärg), varmt rosa rouge, ljust rosa skimmer

 

 

 

 

 

› Applicera foundation, concealer och fixera med puder. › Fyll i ögonbrynen.
› Lägg det mörkare pudret/skuggan precis under/i "nederkant" av ditt kindben, lägg det rosa rouget mitt på kindbenet. Applicera det ljusrosa skimret försiktigt i ovankant av kindbenet och uppåt, utåt tinningen. Tona in alla nyanser i varandra =)

› Applicera ögonskuggsprimern i ett tunt lager, låt torka i ca 30 sekunder innan du smackar på ögonskugga. › Lägg den varma ljusrosa skuggan över hela locket samt i globlinjen. Ta sedan den mörkaste skuggan och lägg längs med undre fransraden - från ögonvrån och ut till den yttre vrån. Fortsätt sedan där och arbeta dig uppåt mot globlinjen och en liten bit in. Stanna där och arbeta skuggan uppåt och utåt - sudda försiktigt in den ljusrosa skuggan. (Svårt att förklara, se bild) › Applicera den ljusaste skuggna i ögonvrån, samt som highlightskugga under brynet. › Ta lite av din eyeprimer på fingertoppen och dutta försiktigt på önskade ställen på locken där du vill att ditt glitter ska fästa - Applicera sedan glittret! › Fäst lösfransarna så nära dina egna som möjligt. › Applicera mascara på underfransarna.

› Grunda dina läppar med läppbalsam. Lägg sedan ditt gloss ovanpå.

KLART, lycka till! =)

 


Make Up - Pink Glam


2011-03-02

Förra veckan gjorde jag en sminkning som jag inte hann fota - jag filmade den istället! Smart och enkelt, ska nog fortsätta med det när jag inte hinner fota. Det är ju bättre än ingenting! För de här dagarna, jag har praktik, så hinner jag faktiskt inte fota och ha mig. Tyvärr.Haha, flirta med kameran är ju roligt!

Make Up Store - Pixel


2011-03-01

Nu ska jag bege mig av till Make up store för praktik! Dag 2.
Ikväll mellan 17-19 så är det klubbkväll och den nya vårkollektionen pixel ska visas upp. Jag får äran att vara modell och bära den nya looken! Så hoppas ni har anmält er till klubbkvällen, ses ikväll! :-)

För att se lite nyheter från pixelkollektionen, klicka här!

 


Make Up - Öppet hus


2011-03-01

Jag har varit jätte dålig på att uppdatera.. Har haft en liten svacka, Filip min har varit borta i 11 dagar (miami), och jag har inte hittat någon motivation direkt. Sen har jag faktiskt gjort andra saker också. Men nu ska jag komma igång igen!


Börjar med två bilder på två söta tjejer jag färgade bryn och fransar på samt sminkade på vårat öppna hus.