Jenny Packham


2011-11-29

Fick nyss syn på Jenny Packhams nya brudkollektion 2012. Vissa klänningar är 2 die 4 bokstavligen talat!! Har inte koll på några priser, men det är väl antagligen så att knappt en årslön skulle räcka. Men det struntar jag i, klänningen som ni finner på bilden neda, ska vara min balklänning! Inga tvivel om det, punkt slut.

 

Klänningen nedan heter Lotus, så vacker! Tycker ni inte?

 

 


SORRY!


2011-11-28

Förlåt förlåt för att jag sket för hårt.....
Hahaha, skämt å sido. Är på världens bästa humör, men har världens sämsta humor. Då kan det se ut sådär! Hur som helst, så vill jag säga förlåt för att jag inte uppdaterat på jätte länge. Men jag har haft väldigt fullt upp med jobb, praktik, och andra grejer.. Men främst med planering av ett AS GRYMT event (eller vad man ska kalla det utan att avslöja för mycket) som utspelar sig den 21a december.

Vill avslöja allting, men det kan jag inte... Snart nog så kommer jag släppa bomben - KABOM!
Det kommer bli grymt, det kommer bli stort, det kommer bli det bästa på hela året!
Så, alla bokar in den 21a december, var lediga då för fasen. Detta vill ni inte missa ;-)


Something old and something new


2011-11-25

Shame on me!

Jag borde veta lite bättre än att glömma kameran varenda dag på make up store. Då blir det sånna här ruttna bilder från mobilen där man inte ens ser vilka färger det är. Men, det är väl i alla fall bättre än ingenting.

 

Måste bara säga att det är så grymt roligt att kunna sminka sig i butiken då man har 1323585 olika skuggor, dusts, rouges, läppstift osv att välja mellan. :-)

 

 

 

 

 

 

 


A touch of gold


2011-11-17

Har min praktik på Make Up Store just nu, kommer hem när det är mörkt och hinner inte riktigt få någon bra bild på sminket. Vad gör man? Jo man drar på den hemska snuskiga blixten!!

 

Men det är bara för att ni ska få se hur det ser ut! Jag menar.. Man ser ju inte ut som jag gör på bilden normalt, det är ju inte så att man går med en fet blixt i ansikte hela dagarna. Så ha överseende med det! ;)

 

 

 

 


Halloween - Jag Filip Jesper


2011-11-17

Ännu mer halloween! Haha, gud vad jag tjatar om det nu när det snart är jul. Men har bara dessa bilder kvar att visa. Kom ju på att jag inte visat bild på hur jag själv såg ut, och inte heller på Jesper som jag också sminkade.

 

Har så himla svårt att bli nöjd.. Började kvällen perfekt, gjorde supersnygg sminkning, som den på bilden - Smittad sjuksköterska(zombie). Köttsår vid munnen, uppskärd hals och en zombiesminkning.  Bara det att jag hade sminkat in en sax i halsen, ja så det såg ut som om den gick in i halsen. Men ack så synd, den var för tung så hela såret höll på att ge vika och ramla av halsen :(.

 

En annan tråkig sak är mitt sår bredvid munnen, sminkade in "glasbitar av plats", som finns där på dessa bilder också. Men dom syntes inte, bara på nära håll. Nästa år får jag gå lite med wild and extreme så det syns!! Längtar redan!!!

 

Sen har jag också lagt upp bilder på Jesper, som jag sminkade. Han fick enna riktiga saftiga sår. Lite lagom skinnflådd och sönderköttat, precis som det ska vara!

 

 

 

 

 

 
Bikbok


2011-11-11

Igår fick jag en fråga om hur jag egentligen fick min tjänst på Bikbok.
Och svaret på den frågan är väldigt simpelt;
Jag gick in, presenterade mig för butikschefen, tog i hand (as always), lämnade in mitt cv, berättade att jag var ute efter extrajobb samtidigt som jag pluggade stylist. Jag har för mig att jag berättade lite om att vi läser mycket om försäljning och service osv...
De sökte ingen just då, det var fullt (december). Men sen kom det en vacker dag i februari då butikschefen ringde mig och frågade om jag fortfarande var intresserad av tjänsten, vilket jag var, och jag fick då komma på en intervju!
En intervju innebär att man får svara på massa frågor om varför man skulle passa, vad man kan tillföra till företaget osv. Och i mars ringde butikschefen upp mig och sa att jobbet var mitt! Började arbeta 1 April :-)
Det gäller att ha ett bra cv som är specialiserat för just det jobbet man söker. Du behöver ex inte berätta att du är duktig på att laga mat när det är ett elektriker jobb du söker, ni fattar! Var personlig och framhäv dina bästa egenskaper :-)
Sen skadar det ju aldrig att ha lite kontakter, utnyttja dom om ni kan, det är ett smart knep!

Halloween - Filip


2011-11-10

Ännu en halloweensminkning kommer här! Precis som förra så är temat mer eller mindre sår, köttiga sådana. Men den här gången är det på min finaste pojkvän Filip.

 

 


Halsband


2011-11-09

Vart ifrån?         Glitter
Hur mycket?      299kr

 

Det kanske är lite overpriced halsband, eftersom det enbart är gjort av plast!
Men oj oj oj, hur snyggt är det inte att piffa upp en simpel outfit med ett snyggt smycke?
Helt klart värt 299kr!

 

 


Halloween - Michel


2011-11-09

Som jag sa tidigare så sminkade jag fler än bara mig själv på halloween, här har vi en av dem jag också sminkade - Michel! Vi gjorde ett brutalt skärsår vid munnen upp mot örat, missfärgad hud, satte i en lins, gjorde honom lite mörk runt ögonen och smackade på massa blod!

 

Hääääär är resultatet :-)

 

 

 

 


Halloweenlook 3 - Mad Monster


2011-11-08

Upptäckte att jag inte hade fått upp alla bilder ifrån halloween, varken på mig eller alla jag sminkade! Jag postar inlägg lite när som men olika looker för att liva upp er vardag lite, hehe ;-)

 

Här har ni den "3:e" looken som jag testade iår.. Ett argt monster därav - Mad Monster!!!!
Detta monster har två olika ögon, väldigt arga ögonbryn, igensydd mun samt söndertrasade kläder.. Tanken var först att det skulle likna en mentalsjukhuspatientzombie, men som ni själva hör så låter det lite invecklat och långt, så Mad Monster duger bra!

 


Visst syns det att jag har lins, ja, men inte på långt håll! =)


Blue Winter


2011-11-08

Hej och hå! Jag börjar nästan komma ifatt mig själv lite nu med alla bilder som lagrades när uppladdningen inte fungerade, äntligeeeeeeeen!

Sminkningen som ni ser här nedanför knåpade jag ihop medan jag tänkte på hur himlans mycket jag längtar till vintern! Det är november nu och med lite mer kyla så kan snön komma när som helst, fy tusan vad mysigt!!

  

 


Bilden är tagen på världens bästa Bikbok butik, Marieberg!!

Blue Lagoon


2011-11-06

Festsminkning = brunt / svart = fel!

Det är så många som begränsar sig till färgerna brunt och svart när de ska på fest eller liknande.. Varför inte sväva utanför dessa begränsningar och sätta dit lite färg? Det blir så mycket roligare att variera sig lite, jag menar, varför inte? TESTA =)

 

Nu menar jag absolut inte att man aldrig ska sminka sig med svart eller brunt på fest, för det gör jag också, men att det kan vara roligt med variation! Tillexempel om du slänger på dig en svart topp eller klänning, kanske det blir lite tradigt med en svart sotning? Gör en färgsotning eller skuggning.
Se här så roligt det kan bli med lite färg (till ex. svart klänning).

 

 

 


(Inte så bra ljus, men hade inga bättre bilder, tyvärr)


Brown Sugar


2011-11-05

En god blandning av brunt, plus en dramatisk eyeliner (lite längre, lite tjockare än "normalt").
Och idag har jag en jätte dålig dag, så jag skriver inte mer.. Bilderna får tala :-)

 


 

 Pink Fusion


2011-11-05

Som rubriken.. Pink fusion! Rosa rosa rosa.. Visst, det kan bli som en hel smet med en och samma färg på ögon, kinder och läppar.. Men välj istället lite olika nyanser så blir det riktigt häftigt (har dock inte gjort det själv vidare tydligt), välj en ljusrosa ton på ögonen, gå på en gammelrosa rouge och en skarp mörk färg på läpparna så får man ett helt annat intryck!

 

Här kommer en sminkning från någon av alla veckodagar då bilduppladdningen hade laggat sönder!
Var beredda på lite lagom tuffsiga bilder här först, men ville bara att ni skulle se hur otroligt mycket det gör att markera och fylla i brynen samt att lägga en fransmarkering och mascara!

Såååå, watch the difference!

 

 


Tuffsig, lagom nyvaken och ett par ovårdade ögonbryn - kan inte bli bättre! ;)

En WOW skillnad blir det faktiskt om man är noggran med fransar och bryn!

 

 

  

 

God natt, sov gott!
/ Sorry för ett så sent inlägg :-)

TIPS - Necklear


2011-11-03

Tadaaaa! Köpte ett riktigt snyggt halsband som också är ett par örhängen, hur tufft är inte det?
Vet inte riktigt vad man ska kalla det, så drog ihop orden "neckles" (halsband) och "earrings" (örhängen) vilket resulterar i ordet necklear.

Det är glitter som har kommit ut med detta smarta påhitt, men det kanske är så att det funnits sånna här länge, men inget jag sett eller hört om i alla fall.
Som sagt, ni hittar det på glitter och det blir ditt för så lite som 69kr!

 

 


Halloween - Sår


2011-11-03

Äntligen så fungerar det att ladda upp bilder!! Eller ja.. TYP. För att kunna ladda upp mina bilder måste jag låta datorn vara helt tills bilden är uppladdad.. Men det duger :-)

Så här får ni ett annat exempel på sår, kanske ett skotthål?
Detta sår byggs upp på samma sätt som det jag visade, bara att man gör en rund ring av vaxet!

 

 


Halloween : Sår - Close up


2011-11-01

CLOSE UP från det tidigare inlägget!
Tänkte bjuda på ett par x antal andra bilder på olika sår i detta inlägg, men eftersom det fortfarande inte går att lägga upp några bilder, så får väl det komma senare!