Tropical mix


2011-09-02

Längesen jag fick till någon make up out of the box. Så hittade jag lite bilder från en färgglad sminkning jag gjorde någon gång i juli. Så, here it comes!

 

 


Easy pink stones


2011-09-02

I tisdags hade vi hantverkslektion i naglar. Vi repeterade lite från i våras, manikyr!
Tråkigt nog är naglar inte ett av mina favoritämnen, men jag vet också varför jag känner så.
Det är nämligen så att jag är urusel på att lacka, har ALLTID varit. Har blivit bättre och bättre att lacka på mig själv nu på senaste tiden, men på andra... God helt me! Darrar, målar utanför, har inte tillräckligt tålamod. Ja, finns många saker som jag inte är bra på där. Men jag vill verkligen bli bättre, så jag kämpar på! Och med världens bästa och grymmaste lärare, så tror jag att jag ska kunna utvecklas.

 

Här nedan ser ni resultatet av tisdagens lektion, med söta Felicia som offer!

 


Fick inte några kanonbilder, men här ser ni lite åtminstone.


BikBok goes generous vol. 2


2011-09-01

Denna vecka är Bikbok generösa ännu än gång! Jeanserbjudandet är slut.. Men vi ska inte vara ledsna för det! För nu säljer vi nämligen den här mysiga stickade koftan 100kr billigare. Den blir alltså din för 199kr (!!!) istället för 299kr (vilket iofs redan var ett bra pris.. men 199kr, galet!).

 

Koftan heter Lovisa och finns i gråmelerad och i nougat (skulle iaf jag kalla färgen) som ni ser här nedan på bilderna. Men den finns också i svart och créme. Hur mysiga och fina som helst. Pass på, erbjudandet gäller endast veckan ut! Kom innan alla storlekar tar slut. Hehe.

 

Så.. Vi ses på Bikbok Marieberg va? ;-)