less is more - happy new year!


2008-12-31Cirka sex timmar och fem minuter kvar tills alla (de flesta åtminstonde) firar in det nya året..
Det är iallafall vad jag och mina kära vänner hade tänkt att göra! frågan är just nu bara vart det ska firas.
När man vill ha allting planerat in i minsta detalj, blir det oftast raka motsattsen... Allting har blivit pannkaka. Eller visst, inte allt, jag är ganska så duktig på att överdriva, hehe, men det känns inge lockande att hitta på något längre... Det känns som om det allra skönaste just nu, skulle vara att stanna hemma. Men eftesom jag känner mig själv så oerhört bra, så vet jag att det aldrig skulle inträffa.

Anledningen till att allt har blivit såhär är till viss del mitt fel, det erkänner jag. Men den största delen är grundat på missförstånd. Hoppas detta frågetecken inför kvällen rätar ut sig till ett stort jävla utropstecken!

Nej, nu ska jag rycka upp mig! Det är bara onödigt att sitta och tänka på allt som kunde varit bättre och roligare, acceptera läget helt enkelt! Jag sitter just nu hos Elin, smygtittar lite på när hon testar olika outfits för kvällen... Den veliga själen. Allt ser jätte fint ut, så jag förstår nog egentligen att det är svårt att bestämma sig. Och jag är så gott som klar, helt otroligt... Inte likt mig måste jag säga. Kan nog vara för att jag bestämde mig för att enbart ta med mig EN klänning, så det är ganska svårt att ändra sig nu. Lägger upp lite bilder så fort jag får tag på några!

Hur som helst, så önskar jag alla ett Gott (roligt) Nytt År!

denna eviga väntan


2008-12-30


Nya bloggen invigs med det här, korta, blogginlägget!


Jag sitter på nålar, jag har myror i brallan och mitt hopp är större än någonsin!
Ja, allt detta för ett packe med hårprodukter, som jag HOPPAS ska hinna komma till nyår, imorgon alltså...
Och det borde det göra, om leveransvillkoren och stämmelserna stämmer så att säga. Jag beställde i söndags och det skulle ta ca 48h för paketet att komma hem till mig stod det, so it better be true. Annars kommer mitt nyårs-hår inte bli.. riktigt som jag tänkt det och det vore ju ganska tråkigt tycker jag.
Så alla får hålla tummarna med mig, och varför inte slänga iväg en snabb bön till gud?
 
lookfantastic.com
446sek med frakt
(!!!!)
vilket kap..

Nog pratat om hårprodukter... Idag, eller snarare om 50 minuter!!!!, ska jag in till stan och ragga upp Elin, och därifrån tar vi tåget till Köping för att fika och umgås med Emma och Anna. Och här sitter jag,  nyvaken (råkade sova lite extra länge idag, ca 11.00) i min cremefärgade morgonrock och har det föööör gött, inte alls redo för att åka ner. Men det ska vi ändra på nu, och det betyder att jag inte kan fortsätta blogga.. Men, jag skriver nog några rader ikväll.

tjuuuululuu