reeee-e-e-eetouch-ing


2009-02-24

Idag har jag egentligen lust att lägga ut en bild på en hink med spyor eller liknande...
MEN för att skona alla er som lätt blir äcklade och verkligen uppskattar fettisdagen och alla (äckliga) semlor, så lägger jag inte upp någon bild! Istället ska jag visa tre stycken FÖRE och EFTER bilder på bikinimodeller. Eller snarare på bikinimodeller, mig isabelle och elin! Jag har retuscherat in våra ansikten och fixat lite med bilderna i övrigt då färgerna och hela alltet får mig att längta sönder till Malta!!! Imorgon är det exakt 19 veckor kvar tills vi åker! Och jag har hört att Johan på Herrfallet, mitt gamla sommarjobb, nu är hemma och kanske behöver lite extrahjälp. Gissa vem som kommer kasta sig på luren så fort hon blir frisk? JO, Lisa. Jag behöver verkligen alla pengar jag kan få. Har just nu endast pengar till sisådär... Halva resan.. Men det kommer mer.

Just fasen.. Har nyss cried myself a fucking tsunami!! So you'd better wear flytväst so you won't drown...
Det är fest.. IKVÄLL.. Mitt sportiga, roliga lov är varken eller.. Jag får stanna hemma och ligga i soffan/sängen och svettas som en gris varvat med frysa som en.. en frusen jävel samtidigt som magen vänder sig ut och in så fort jag försöker stoppa i mig något. Great holiday guys! 





ISABELLE ERIKSSON



ALESSANDRA AMBROSIO




LISA STENSTRÖM



VICTORIAS SECRET MODELL




ELIN PERSSON



VICTORIAS SECRET MODELL



tuffituffituuut


2009-02-21


Om man ändå såg ut sådär idag...

Gårdagen var heeeeel skön och lyckad om ni frågar mig! Men jag blev å andra sidan inte av med några saker på cupen. Sofias mobiltelefon, Martins jacka och alla andra saker som blev tagna: R.I.P
Jag är helt förvånad över att inget av mitt blev borttappat(?), fick t.o.m dricka kvar, så grymt stolt! Fast det var nog mest för att groggvirket tog slut, jag menar.. Rent kan man inte dricka, då blir man dum i huvudet!

Så nu kan jag ju passa på att tacka allihopa för igår, YOU ARE GREAT GUYS!
Kanske är lite onödigt att skriva det här, eftersom ingen får läsa min blogg (än?), förutom Elin.. Som för övrigt var riktigt uppe på väggarna och klättrade igår! YEAH. Sofia flög, tack vare Rebecca, in i tv:n hos Jonathan på förpärlan och skrapade upp underarmen för att sedan vara med och ha sönder ett bord på självaste Volvogården, hahahaha!
Kvällen var spårad, såå spårad.. Längesen det var så roligt på någon fest!

Elin och jag fixade oss hemma hos henne, sedan åkte vi till Köping tillsammans med Rebecca, Sofia och Sofia. Först landade vi hos Sanna där vi började lite smått, efter en stund gick vi över till Jonathan för att korka upp for real. Tut tut, akta tåget (SPÅR), det kan jag lova, alla var riktigt dragna och roliga. Vid halv elva(?) åkte vi alla iväg till Volvogården (Jag och Sanna utan våra jackor, vi ville inte att de skulle bli snodda). Minnet under vistelsen där är lite oklart, så jag går inte in på några detaljer.. Men grymt roligt måste jag säga åter igen att jag hade. Tack Zirak och Karam ;)

KVÄLLENS LÅT: FLO RIDA - RIGHT ROUND
KVÄLLENS "spontana kommentar": Robin Sundholm - Asså.. Din yoghurt.. och fåren!!
KVÄLLENS UUUUPS: Sofias jävla flyt med att ramla in i tv:n eller att ha sönder ett bord, HAHA!!

Just fasen.. Vi åkte hem riktigt jävla sent såg jag på min mobil.. Samtalslistan u know.. 03.25 skickades det sista sms:et ifrån min mobil, då jag låg i sängen med en varm vetekudde på magen för att, som vanligt, få upp värmen efter en frusen kväll/natt!

Idag mår jag dåligt! Däckade på soffan mitt på dagen och sov några timmar vilket inte är normalt om man heter Lisa Stenström. Hatar att sova på dagen, gör det aldrig.. Men det var nog tack vare den ynka-pynka förhöjda kroppstemperatur som febertermometern visade. Och.. Jag låter som en kråka, hihi, tjenixen!


FILMER SOM LADDAS NER JUST NU (hatar melodifestivalen):

Låt den rätte komma in
Patrik 1,5
Pineapple Express
The other Boleyn Girl

o' ooh


2009-02-19

lisa knows how to be a real worthless bloggare!

Men nu ska jag ta tag i allt.. har, som vanligt, inte hunnit och haft tid!
det jag har gjort istället är typ.. varit sjuk (kanske, lite iallafall), skrivit på mitt hotellarbete (HAHA, jävla tjat om det där arbetet), kollat på kläder, handlat kläder, städat, tränat.. Sen har tiden bara runnit iväg på diverse onödiga grejer.

Igår och idag var jag "sjuk" och hemma ifrån skolan... Hade ingen ork eller lust att ta mig till skolan, magen krånglade och kunde inte behålla maten.
Idag skulle jag åkt på ekg, men det hann jag inte direkt.. För lång kö. Efter det åkte jag till Västerås för shopping med Isabelle och Sofia! Jag fick med mig ett par ljusgråa brallor från Gina som ska lämnas tillbaka nästa vecka, haha, blev inte alls nöjd. En mintgrön oversized t-shirt även den ifrån Gina (lite missnöjd med färgen) samt ett 2-pack med STORA örhängen, som tynger ner mina små stackars örsnibbar lite FÖR mycket.. HAHAHA, det blev fan inga lyckade köp idag! Åkte inte ens dit för att köpa något av det där.. Det jag skulle ha med mig hem var något att ha på mig imorgon! Visserligen fick jag det också, en svart tunika/klänning "lager på lager", svart, plain sak.. Den är väl fin, men njaaa..
IMORGON BLIR DET FETT MED LÖK, party hard!! Så sjukt taggad, otroligt taggad.. Orkar inte ens skriva seriöst i min blogg.. Så nu ska jag göra ett nytt "spår" inlägg!! YEAH!


i see right through to you


2009-02-15



Bloggen gick ju ganska bra ett tag.. Sen så hände det något och jag glömde bort den, IGEN. Hur kan man glömma sin egna lilla blogg? Aw, god knows how..
Det var väl sisådär en vecka och två dagar sedan jag skrev, om jag minns rätt.. Men ska jag vara ärlig så har det inte hänt vidare mycket, jag kommer faktiskt inte ihåg vad jag gjort, tror jag har ätit för dåligt idag... Det är då minnet sviker såhär, haha
.

Nu har jag setat i några minuter och skummat igenom mina minnen ifrån veckan.. Kom fram till att jag fick reda på mitt matteprov (som verkligen gick åt helvetet) och det visade sig vara VG, jag som trodde jag skulle få mitt livs första G eller IG.
Onsdagen bjöd på en tidigare avslutad skoldag tack vare doktorsbesök i västerås. Om jag vetat hur det skulle varit att åka dit, skulle jag hellre stannat kvar i skolan och t.o.m jobbat över! Usch fy fan, jag hatar verkligen att åka dit. Det sög verkligen ur min livsglädje och humöret har verkligen inte varit i topp sedan dess. Vidrigt är vad det är, sitter och stirrar på en bild Elin skickade för ett tag sen... Det är riktigt läskigt att jag inte såg hur äckligt smal jag var. Ja, hur som så ska jag försöka att inte gå ner mig för djupt i det här, brukar inte sluta vidare bra.
I torsdags klippte jag mig också, eller ja.. Toppade rättare sagt, fast det blev för kort som vanligt, tycker jag.. Men å andra sidan växer det mycket fortare nu när det är fräscht och alla risiga toppar är borta!
Fredagen var det min och Elins kväll.. Vi gjorde en stooooooooooor (jätte stor) fruktsallad, drack gooooooooott (jätte gott) mineralvatten, ramlösa mango, och spelade monopol! Till en början iallafall, sedan tittade vi på All the boys love Mandy Lane, en skräckis. Eller okej.. Elin tittade, petade på mig med jämna mellanrum och gömde sig under kudden medan jag sov, hahaha! Schysst kompis att somna mitt i en skräckfilm liksom? Sen drog vi på en till konstigt nog, Shrooms, som var riktigt spårad! Till och med lite läskig!
Igår, lördag, åkte jag in till Köping med Jimmy till Tim som hade någon typ av fest. Det var 100 gånger bättre än att vara hemma, även då jag knappt drack. Men jag var inställd på party-mode iallafall, haha! Fick skjuts hem av Jimmy också, kom nog hem lite fööööööööööör sent med tanke på att det skulle spelas match dagen därpå.
Idag, söndag, har jag hunnit med att renskriva lite hotell OCH spela match i västerås emot Skiljebo. Den slutade 3-3, och för min del blev det ett mål och en assist. En grymt rolig match måste jag säga!

Nu ska jag slänga mig i sängen (slänga, o ja)... Känner mig som en klubbad säl.. Kort skoldag imorgon, slutar ca 13.30, sen skjutsar pappa hem mig, hinner nog plugga lite, skriva här också hoppas jag, sen är det träning. HÄRLIGT, tror jag har rört mig för lite på senaste tiden... What a fail.




PUSS'nGOODNIGHT (minnet kom tillbaka tror jag)

wanna get high.. high above the sky?


2009-02-06

sitter och trånar efter vattenpipor och smaksatt vattenpipe tobak och aromdroppar.. vilken fredagskväll!
elin och jag ska införskaffa en tillsammans tror vi.
enda kravet - den ska vara rosa.. (eller vit nu när jag tänker efter)
hur bra som helst.









HAHAHAHA varför inte
?
35.000kr


Höjd: 95cm

Vikt: 13kg

Antal slangar: 3st

Land: Tjeckien




PRISA GUD, partner in crime!


2009-02-06

http://www.aftonbladet.se/sofismode/article4338629.ab




FOREVER21 TILL SVERIGE!
Livet blev just 9^5893 gånger bättre! Hoppas de kommer hit i år bara..
Jag har bestämt att oavsett var i Sverige butiken hamnar,
skall jag vara där och tränga mig in vid invigningen och ha med mig en budget på.. jätte mycket pengar!
Jag är såååå över-glad! Och till skillnad från igår, ser det ut som om gud var lite väl generös med tur idag?
Inte nog med att forever21 kommer till Sverige, så såg han till att jag och Emma hade en jävla röta denna fredag, HAHA.


Tror fan inte att jag varit såhär rädd på många år! För jag var bokstavligen talat RÄDD. Våra ansikten ändrade färg många gånger idag. Vit, lila, grön, rosa, och röd var färgerna våra fuck-faces skiftade emellan. Eftersom nästan ingen läser min blogg (än så länge) så kan jag skriva vad det var som fick oss så jävla skraja.

Jo, idag var vi på skolan och hade metodmatlagning.. Truppen bestod av mig själv, Emma boo, Daniella, Emelie, Willy och förstås vår kära lärare Gunnel. De kommande fyra måndagar och fredagar ska vi ha lunchrestaurang där, men eftersom det var första gången så hade vi inga gäster. Vi hade teori, gjorde "matsedlar" och sedan testade vi på att laga varmrätt, dessert, salladstallrik och baka bröd samt servering och dukning, som jag och Emma hade hand om. Och eftersom vi var i serveringsgruppen, fick vi plocka undan frukosten vi alla ätit.. Då när jag skulle ställa in smöret i en av kylarna, upptäcker jag en stor bricka proppad med små chokladpralnier i olika färger och formar.. Snabbt ropade jag dit Emma så hon också kunde se läckerheterna... Vi var ensamma i köket, alla andra var i matsalen och gjorde mise an place osv. Pralinerna såg så goda ut, och vi ville bara titta.. men vi kunde inte.. fingrarna bara.. hjärnan slutade fungera. BLACKOUT.. och vips så hade vi stoppat en varsin (av den sorten det fanns flest av) i munnen!!!!! Dom var goda, dock inte så goda som jag trodde.. Men iallafall. Vi fick fetaste ångesten och kom på att det kanske skulle vara till något speciellt, och att någon kanske hade koll på hur många det var av varje.
När Gunnel kom tillbaka in i köket öppnade jag kylen och låtsades som om det var första gången jag sett pralinerna och frågade om vi inte kunde få ta en varsin.
"Hehe, ja visst ser dom goda ut? Men icke, det kan ni inte... Dem har treorna gjort till sitt projektarbete, och de har räknat varje sort så de ska räcka till provsmakningen de har i eftermiddag", fick jag till svar.
DÅ ändrade fejjorna färg till kritvitt! Jag ljuger inte, våra hjärtan stannade i några sekunder och ansiktsfärgen gick över till lila, fick ingen luft. Snabbt som fan tog vi oss till ett skymt hörn där ingen kunde se eller höra oss.. -> Ansiktena blev gröna <- Båda höll på att kräkas av ångest och nervositet över att bli upptäckta. Vi visste inte vart vi skulle ta vägen, vi övervägde att mörda varandra/ ta självmord. Att hänga sig på toaletten eller äta något mögligt var mest aktuellt kom vi överens om.
Efter ca en kvart hade båda lugnat ner sig lite, vi hade gjort upp en plan om att INTE berätta för någon eller något. Vi skulle inte erkänna!! Gunnel är en sådan människa, så hon skulle bli flyförbannad och tvinga oss gå till de berörda treorna och berätta och be om ursäkt. Det var något vi aldrig tänkte göra, även då det skulle varit ärligast och snällast.
Våra ansikten var nu rosa till röda.. Vi gick och svor och gav varandra arga/nervösa blickar.. Hur kunde vi vara så jävla dumma att bara stoppa i oss det där? Vi hatade oss själva så hårt! Men efter typ två lååånga timmar av rädsla kom vi och tänka på.. Vad ska dom göra? Stoppa fingrarna i halsen på oss och låta oss spy för att sedan gå igenom allas spyor och se vem/vilka som var de skyldiga? Skära upp magarna på oss? Döda oss? HAHA, vi kände oss rätt patetiska. Vem skulle få reda på det liksom? Dom skulle ju dessutom inte ha chokladen förrens i eftermiddag... Då kommer Gunnel fram till oss och säger att hon måste kila iväg vid ett för att gå på "chokladtjejernas" provsmakning(!!!!!!!!!). Emma och jag tittade förskräckt på varandra, sprang sedan iväg till matsalen och grinade lite. Men peppade varandra och intalade oss att ingen iallafall skulle få reda på något. Det var ju fler av de vi tog, än vad de var av de andra.. INGEN skulle märka. När hon kilat iväg tog vi tag i städningen och städade/diskade lika fort som ett JET-flygplan flyger fram. Dock hann vi inte klart till Gunnel var tillbaka.. Hon trädde fram på det nyskrubbade köksgolvet.. Rörde inte en min.. Hjärtat slog dubbla volter..

"Nej men oj vad långt ni hunnit! Vad duktiga ni är. Snart slutar vi" sa hon med den mest positiva rösten. Och så var det inge mer med det.. Inge sura miner, inga mördarblickar, inge choklad-pralins-snack. VI HADE KOMMIT UNDAN!!
Vi erbjöd oss att gå ut med soporna, och på vägen ut.. Tog vi några glädjeskutt och pustade ut.. LÄTTNADEN där asså.. Helt obeskrivligt! Känslan... OJ säger jag bara. Emma, you're the best partner in crime, haha! <3 Eller sämst, jag vet inte.. Vi kunde ju inte lugna varandra så värst bra.. Men vi kom undan, och det är det som är huvudsaken!

i make it rain on them hoes


2009-02-05

MAKE IT RAIN (remix) - Fat Joe, Rick Ross, Lil' Wayne, R. Kelly, Baby, T.I., Ace Mac





Jag är nog "all the hoes" i låten.. Och sångaren får vara Gud istället för alla niggaahs. För det har verkligen regnat på mig idag!! Regnet innehöll massa otur och oflyt. YOU ONLY HATE ME CAUSE' I'M BLACK (white). Haha, en famous replik ifrån en ful jävla kortfilm jag ställde upp på att spela med i. Karaktären jag spelade var utlänningen Benji som hade en ful mjuk hatt, inge hår, ihopväxta ögonbryn och muscha. Kläderna.. JÄVLAR vad malig jag var. Stor munkjacka och häng till knäna typ. Sen hade Benji ett jävla baseballträ som han gick omkring med. Bröt på.. ? ja, frågan är vilket språk han bröt på. Men en dålig invandrar imitation, hahaha. Vågar inte länka den här, den är så otroligt pinsam!

Jag kommer alltid av mig när jag ska börja skriva om någonting. Nu var det inte Benji jag skulle skriva om, utan min dag med fett oflyt. Som jag skrev i tidigare inlägg hade vi sovmorgon till tio i morse. Jätte skönt! MEN, kanske skulle gått upp tidigare? Gick upp åtta, skulle åka kvart över nio, och jag inbillade mig att jag hade drygt tre timmar på mig, så jag segade på. Mamma, som inte kör rally, skjutsade iväg mig till skolan och vi hann (tack vare mammas flyt vid alla trafikljus).
Sedan var det ju självklart halt utanför skolan den första dagen jag hade bestämt mig för att ha på mig stövletter med klack... Och visst halkade jag utanför ett klassrum, då många också såg mig! PINSAMT. Snabbt skyndade jag in till lektionen som gick hyfsat bra. En timma senare hade vi lunch, det var jätte äckligt, så jag och Emmy åt apelsinklyftor och drack vatten istället.
Efter lunchen var det dags för matteprov och jag var hur taggad som helst! Det gick hur bra som helst, fram till fråga nio.. Efter det gick det rätt åt helvetet. Till och med min mattelärare sa att jag var dålig! Visst hade hon glimten i ögat, men hon hade ju rätt i att jag gör mycket bättre ifrån mig på lektionerna. Efter jag gett upp och lämnat in provet med en tår rinnandes ner för kinden (  ;''(  ) och gråten i halsen, sa hon full i skratt att hon hade varit lite elak emot mig och gett mig teknikarnas matteprov (HAHA,  DEN JÄVELN!!). Vi disskuterade lite betyg och då kläckte hon ur sig att det inte spelade så jätte stor roll med proven, om jag fortsätter jobba på som jag gör nu, och att jag redan låg och vägde emellan vg-mvg. Kändes rätt skönt eftersom jag alltid failar på matteprov.
Nästa lektion var datakunskap, som jag kom ca 30 minuter försent till. Vår lärare, som är ganska full i fan och har en rätt elak humor, gav mig häftet och visade uppgiften vi skulle göra denna lektion. Skärrad som jag var efter det misslyckade provet satte jag igång med uppgiften. Jag fattade verkligen inte HUR man skulle göra det där i Word. Då bad jag om hjälp, och vi dividerade om hur man skulle göra.. Då säger hon "MEN, fan va dum du är, så gör man inte!! Vad har hänt med dig?", hahaha. Efteråt är det rätt roligt, men då kände jag verkligen hur självförtroendet grävde ett hål i den bottnen den redan var nere på. Fan vad jag kände mig kass! Men, hon förstod att jag var lite deprimerad efter det failade matteprovet som jag hojtade till om när jag kom in genom dörren när jag kom till lektionen. Så hon hjälpte mig med resten och vóila, jag var klar och fick gå!
Mamma hämtade mig utanför skolan och jag halkade INTE! Thank god.. Humöret hade svängt tvärt uppåt, men då visste jag dock inte att en otrevlig liten överraskning väntade på mitt rum hemma i Hult. Jo, när min syster och jag kom innanför dörren kände båda en frän och äcklig lukt av kattskit och piss. Vi sprang runt i hela huset och letade, men hittade inga högar eller fläckar.. Sen gick Malin in till mitt rum, där hon även brast ut i ett högt jävla ASGARV och skrek att en katt hade skitit ner min säng!!!!! Och visst, så var det.. En hel jävla pöl med kattskit låg i min säng.. Inte fan tänkte jag ta reda på det, skrikandes sprang jag ut till mamma som fick ta reda på hemskheten som låg i sängen. Då upptäckte hon att någon jävel hade pissat i sängen också.. Jävlar vad arg jag var.. Ni ska bara veta hur många varv jag vred runt kattens huvud (i mina drömmar) och hur jag långsamt körde ner kattunge för kattunge i halsen på Bella, hon kan fan ta och göra dom ofödda!!
Nere på träningen upptäckte jag att mina shorts luktade kattungepiss, och yea, visst fan hade dom pissat ner mina shorts som jag snällt var tvungen att träna i, inget man gör frivilligt vill jag lova. ÄCKLIGT.

Nu sitter jag iallafall här, ren och fräsch, med nya lakarn, täcken och kuddar i sängen. Det måste vara det trevligaste som hänt mig idag! Eller.. Träningen var underbar och jobbig. Sen har jag träningsverk sedan alla mina mag-övningar jag klämde in mellan pluggandet igår!

 
HAHA, pinsam bild, men.. Sommaren 2007 och 2008 kan jag ju säga att jag var ganska vältränad.
Sommaren 2009 hoppas jag visar samma resultat, om inte snäppet bättre! Hur som helst så visar det sig iallafall.
 


21 VECKOR OCH 6 DAGAR KVAR TILL MALTA!

kvällens sista låt: Lady GaGa - Eh, Eh (there's nothing else i can say)
GOD NATT

spring.clothing


2009-02-05


springcute 09



OH FOREVER21, OH.
Varför finns ni inte i Sverige?
Varför är frakten så jävla dyr?
Varför är tullavgiften så skamligt hög?


Hur ofta är det man får 6 super söta och snyyygggaa plagg/accessoarer för 346kr?

ALDRIG, nej just precis  - budgetstyle DE LUXE.

Jag ska testa att beställa hem ett plagg/ en accessoar för att se hur dyrt det blir med tull och sedan räkna ut hur mycket man måste beställa för att tjäna på det. För den hemska sanningen är att man går back när frakten och tullen är inräknad. Smidigast vore det om man gick ihop ca tio stycken och beställde och sedan delade på tullen och frakten. WANNA JOIN?
 

Strö 2dl socker över 1dl jordgubbssylt.. ät.
SÅ söta är de här plaggen och accessoarerna tillsammans.
Väldigt mycket lisa över dem..


heart to heart


2009-02-04

baby, eye to eye
you and me
to the day we die..




Låten heter då Cross my heart med A*TEENS, hahaha. Letade efter musik på spotify och helt plötsligt dök den låten upp. Som det A*TEENS fanset jag var back in the days, tycker jag fortfarande vissa låtar är rikigt jävla bra. Den där bland annat. "Spår varning på mig" tänker Elin...



Cupen i söndags gick väl egentligen bra. Vi vann våran grupp, gick till semifinal där vi dock förlorade mot laget som vi tidigare spelade lika emot. Förlusten var tack vare domaren och nå äckligt missförstånd. Visst brukar man skylla på domaren, men den här gången var det verkligen hans fel. Och hela cupen vann Götlunda som vi samma cup vann emot. Bara det säger ju att vi egentligen skulle gått till final och vunnit! Fy. Och måndagen gick bra, trodde att jag skulle vakna och vara som en klubbad säl, men icke! Min kropp mådde prima.
Appropå min kropp, HAHAHA, så känns det rätt klent... Vi spelade badminton på idrotten igår i ca. 50 minuter(?) och jag har ont som fan i både armar och ben!! Jämför 50 minuter och en fotbollscup och hör hur det låter..
 
Idag är det onsdag och vi har haft studiedag. Thank god, så otroligt skönt! Och u know what? Jag har kommit riktigt långt med mitt hotellarbete idag! Nu är det bara renskrivning och finslipning kvar. Eller okej.. en intervju och en "liten berättelse" också, men det tar inte lång tid. Och det är hur skönt som helst!  Jag har hunnit med att göra klart livsmedels-läxan och plugga på matteprovet också! Matteprov är det värsta som går att ha tror jag.. Jag får alltid fetaste hjärnsläppen och missar poäng fastän jag innan och direkt efter provet kan talet/uppgiften!! Men inte den här gången,  jag ska klara det och få typ MVG...    .... Kanske inte, men.. Nått åt det hållet.
Jag har hunnit med att göra klart en modeintervju också, som en trevlig kille på bilddagboken frågade om jag ville vara med i.
http://avard.blogg.se/ 

Torsdag imorgon, vilket betyder sista sovmorgonen innan individuella valet börjar. Jag måste gå upp tidigt så att jag hinner lägga in musik på min MP3. JA, you heard me.. MP fucking 3!! Min mobil är så jävla kass. Den har gått sönder, IGEN, på två olika sätt!! Dels så har den börjat låsa sig, stänga av sig osv (igen), sen har hela laddar in-put:et låtsnat. Frågan är hur det kan ha gjort det? Jag har inte tappat den, det är löst.. Så jag kan knappt ladda den, och lyssna på musik är det inte tal om. Ska lämna in den nästa vecka när jag ändå ska till Humlegården, i Västerås. Då blir det lånetelefon ett tag framöver igen. Förra telefonen krånglade också, fick en ny efter tre lagningar. Jag är uppe i två nu med den här, ska fråga om jag inte kan få en ny (INTE SONY ERICSSON).
Nu har jag avreagerat mig genom att skriva.. Känns rätt bra! Men nu måste jag fortsätta med matten..


                                                                                                                    " you made me go oh'ho
                                                                                                                                               GODNATT