steg för steg


2010-01-30

       


Hur rummet går i från att vara.. A total mess till ett beboligt kryp in. Och så, förstås det enda rätta, fika paus med bästisen Coca Cola Vanilla!

Bild 1: Talar väl för sig själv.. Har inte hänt mer än spackel och övermålning av fondtapeten!

Bild 2: Fondtapeten är på plats! Eller okej, inte hela, men alla förutom en våd.

Bild 3: M'mmm.. Coca Cola Vanilla makes my day!

Bild 4: Något som sattes upp denna dag. En mysig lampa med tre spots.

Bild 5: Ett kasst försök av fotograferingen av min nya taklampa, haha. Även den är "tre-spotig" och går att rikta på fina fondväggen som glänser så fiiint.


Och jag ska väl inte ta på mig creden för allt detta jobb.. Det är pappa som fixat det mesta.. Haha. Men måste stolt säga att det är jag som lekt inredningsarkitekt och att slutresultatet kommer bli grymt (tack vare mitt kreativa jag och min pappas arbetskraft). I will update with more pics tomorrow, or the day after, or the day after that day.. heh.

Nu ska jag, efter en dag på jobbet, hoppa ner i Malins sköna säng. Just fasen, har glömt att tacka dig för att du ofrivilligt lånar ut ditt rum till stökiga mig medans vi gör om i mitt rum! Tack! Hehehe.
Ska upp med tuppen klockan 07.20 i morgon bitti för att klara av ännu en dag på jobbet. Inte så lätt när man blir kallad "Korv Lisa" av någon okänd anledning... Det är inte lätt att vara liten :-(


PEACE OUT

bilden som inte ville laddas upp igår..


2010-01-29


Coca Cola Cherry blev min belöning efter gymmet igår!
HIT eller MISS? Om man frågar mig, en klar hit! Precis som Coca Cola Vanilla.

kissnödig bloggare


2010-01-29
Oj oj oj oj oj bloggen! Nu har jag en redig huvudvärk och det bådar inte gott inför morgondagen.. Har en del som jag ska hinna med. Och det som fortfarande står oklart är kvällens bravader! Var ju planerat att jag skulle åka med mina snygga tjejer och fira Amanda som fyller 18 barre den 6e februari, MEN. Det finns ett fett jävla MEN med i bilden.. Fick lov att rycka in och vara dagens hjälte på jobbet, Café Big In, i morgon i från 14 till ca.. 19.30/20.00 och har ingen skjuts från Big in till Amanda, ha ha.
Saken är ju den att jag är bjuden till Amanda vid 19... Kul att komma en timme efter alla andra? Nej. Klart jag skulle göra det för att få fira min pluttis, men ska hem runt halv elva pga att jag jobbar morgon till kväll resten av helgen. Känner inte för att jobba trött och bakis.
Får helt enkelt se hur det blir..

På dagen ska jag äntligen söka till Stylist programmet på Plusgymnasiet i Örebro!! Längtar som bara den tills jag får börja där.

Tänkte även hinna med att träna någon gång under dagen... Hur jag nu ska hinna det, när jag bor ute i urskogen och själv inte har något körkort utan alltid är beroende av mamma och pappa.. Tur är väl att det är min tur att fylla krogen och körkort i sommar! Det är närmare bestämt 195 dagar kvar, tror jag.. Hjärnkontoret börjar sluta fungera nu.

Måste bara klämma in en till sak!! Detta är YTTERST VIKTIGT!!
Shit, balle! (Omoget). Men jag försökte slänga in en lika viktig bild, men uploadern ville inte ladda upp bilden! Så nu får jag gå och lägga mig sur i natt.. Suck. Tänkte nämligen berätta hur mycket jag älskar den "nya", om den nu är ny, Coca Cola Cherry och den gamla godingen Coca Cola Vanilla som nu dykt upp i våran lilla affär i staden. Tänkte springa in och roffa åt mig några i morgon innan jag åker till jobbet så att jag klarar av dagen! Kan inget annat än säga att jag får jobbiga abstinensbesvär när jag slutar dricka... Nästan så illa att jag började grina idag för att burken började närma sig tomhet.BTW. Tränade idag med! Två timmar, det gick hur bra som helst. Gillar livet ;-)
P.S... Är jätte kissnödig. Inlägget skrev jag på max tre minuter!!! Hihi
PUSS OCH GOD NATT!

feg, fegare, lisa?


2010-01-28

Igår kväll somnade både jag och mamma till ett avsnitt av Det Okända.. Ska se till att ALDRIG somna till något liknande mer! Att jag somnade till det resulterade så klart i att jag drömde en massa läskiga saker i natt... Fast en sak som var bra med drömmen var ändå att jag var någon sorts hjälte, kunde flyga och att vi (jag, rebecca och isabelle vad jag kommer ihåg) var på en exotisk ö någonstans i världens hav (TACK ROBINSON, som vi tittade på innan Det Okända).
Vaknade upp mitt i natten ur mardrömmen ganska dåligt svettig, äckligt... Var kissnödig, tassade ut ur rummet trallandes på någon barnsång (eftersom jag var så rädd). Monsterhunden Gizmo låg i ett hörn och grymtade till!! Gissa vem som hoppade högt? Slutade med att jag kissade med öppen dörr. Nu i efterhand kanske jag kan tycka att jag var lite barnslig, haha.


Får ett sjukhus vara så här läskigt?
Bilden är tagen på Västerås Centrallasarett en sen kväll..
Buhh, får rysningar när jag tänker tillbaka på det där obehagliga stället!


va.. var. varför. varför?!


2010-01-27

För tionde gången gör jag ett nytt försök... Och för tjugonde gången utnämner jag mig själv som världens sämsta bloggare/bloggerska..
(Komiskt att bloggare blivit maskulint och bloggerska feminint.. Jag menar, bloggare? Blogg? Det var inte så länge sedan det ordet dök upp. Tror jag.. Onödigt tänk i alla fall)

Ja nej, nu ska jag verkligen anstränga mig till 100 för att få en fullt fungerade, uppdaterad, snygg, blogg! Eller okej, vi skippar det där med snyggt.. Jag är kass på webbdesign och allt vad det innebär. Men eftersom jag just nu nästan har all tid i världen att skriva en trudelutt varje dag så tänker jag klubba det!

Kan tänka mig att det är många som inte fattar vad jag håller på med och varför jag gör det jag gör och hur jag orkar...
Så nu tänkte jag räta ut alla fula frågetecken ni sitter och suger på!
• Jag hoppade av Hotell och Restaurang linjen på Ullvigymnasiet i November
• Har jobbat på Restaurang Herrfallet och Café Big In sedan dess
• Ville hoppa på HR igen efter jag insåg mitt korkade beslut (vadå, jag hade tre terminer kvar innan studenten?)
• Fick inte komma tillbaka, men upptäckte samtidigt Plusgymnasiets utbildning i Örebro som jag ska söka nu till hösten (Stylist)

• Jag slutade spela fotboll i somras... Mitt livs största misstag. Men ska nu förhoppningsvis börja igen!!! :-)
• Har införskaffat ett gymkort på Nautilus i Arboga!! Har inte används så fruktansvärt mycket hittills, men det är på god väg att bli mitt favoritkort att dra upp ur plånboken ;)
• Ska även börja spela innebandy (På kul) på fredagskvällar, hahaha! Ska bli intressant

PEACE OUT BROTHERS 'N SISTERS!