Dear Eleni Hellbom


2010-05-09

KRISMÖTE, PANIK, ELENI!!!
Tja Eleni.. Här kommer ett personligt meddelande till just DIG.
Läste om askmolnen på luftfartsverket att
"Allt svenskt luftrum är fortsatt fritt från askmoln och klassas som zon 3, d v s fritt att flyga i. Prognosen är stabil och talar för att svenskt luftrum kommer att behålla zon 3 under de närmaste 24 timmarna."

Jätte bra, tänker jag.. MEN MEN MEN!!

"Askmolnet med höga konentrationer av aska, dvs zon 1, finns över delar  av norra Portugal , mellersta och östra Frankrike, Schweiz, norra Italien samt Skottland. I zon 1 råder fygförbud. Prognosen för Frankrike, Schweiz och Italien är att zon 1-molnet minskar i omfång under dagen, och ligger kvar över norra Portugal och delar av Spanien och Skottland. Zon 2-moln finns över Frankrike och större delen av Italien. I zon 2 får man flyga efter tillstånd. Prognosen för zon 2-molnet är att det drar sig österut under dagen."

Gissa vad som ligger öster om Frankrike och Italien?!?! Ehh kanske Tjeckien och PRAG där vi ska mellanlanda.. Och om det fortsätter att röra sig ännu mera öster ut kanske det ligger över Cypern...

Vad gör vi? Hur ska vi få reda på om vi inte får flyga? Kul att dra till Arlanda och se "Ditt flyg är inställt" typ.. Va fan det här håller inte!!
Väntar på "Ny webbuppdatering kl 15.00 söndag." lfv's hemsida..
Förstå om vi inte kan flyga? Då är det fan gud som har bestämt att inte jag ska få åka.. Då är det så, då skiter jag i det..
Så Gud, det ligger i dina händer nu. Amen!!!

Kommentarer

packa din väska jag ringer dig nu hahah.

2010-05-09





Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0