Svar på kommentarer!


2011-01-16

Lina: "Hejsan!!
Har blivit väldigt inspirerad av din blogg och dina fina sminkningar! Tänkte bara fråga om du fäster glittret och stenarna med något speciellt? Lite roligt att ha vid speciella stunder.
Kram"

Svar: Hej Lina! Åh, vad roligt att jag inspirerar :-)

Ja det är nämligen så att jag fäster glittret med min ögonskuggsprimer från Make up store - som är en highlighter egentligen! Dom kostar 155kr/st. Kan tyckas vara dyrt, men de räcker å andra sidan riktigt länge (Highlightern är en underbar ögonskuggsprimer också). Det viktiga är att det du fäster glittret med är smidigt att arbeta med. Men självklart också att det är tillräckligt klibbigt så att glittret fäster över huvudtaget samt att det sitter kvar.


Stenarna fäster jag med ett såkallat hudlim från Panduro. Tyvärr har inte Panduro någon webbsida eller webshop. Men jag såg precis att det finns att beställa på Maskspecialisten för endast 39kr! OBS det står att det inte får användas i närheten av ögonen. Dock är det ju precis det jag använder limmet till. Jag har känt att det har svidit lite en stund när jag precis fäst stenarna, inget mer. Så det är upp till dig själv!
Annars skulle jag rekommendera ögonfranslim som är till för att kunna fästa saker runt ögonen.



MUS High Tech Lighter
155kr


Anonym: "Tack för att du svarade :) Om jag köper en ögonbrynspenna så är det ju det där med färgen. Ska det vara en lite mörkare eller ljusare färg än den man har? Eller ska jag hitta en färg som är så lik den jag har som möjligt? Jag har mellanblont hår, och vill helst inte att det ska synas så mycket att jag har fyllt i ögonbrynen."

Svar: Hitta en färg som är så lik din ursprungliga ögonbrynsfärg för ett så naturligt resultat som möjligt. Om du är lite rädd för att det ska synas för mycket, så tycker jag att du ska be om hjälp i butiken du planerat att köpa ögonbrynspennan i. Förklara precis det här du just förklarat för mig så kommer dom hjälpa dig att hitta en bra färg för dig :-)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0