E.L.F's galna rea!


2011-07-29Klicka här för att komma in på eyeslipsface.co/uk!
För er alla som inte tidigare hört talas om hemsidan, eller sett mig skriva om den och dess smink så kan jag återigen berätta lite om den.
E.l.f är en hemsida som säljer smink till budgetpriser, otroliga budgetpriser! De har sitt egna märke och delar enkelt upp det i tre olika "serier", med olika prisklasser och till olika tillfällen på hemsidan.

Den första och billigaste serien, har vad jag vet inget namn, men jag kallar den E.l.f everyday collection.
Produkterna som går under det namnet är sånt som är lite "vardagsmat" och något som inte ger en wow-effekt, utan sånt jag skulle använda lite till vardags, eller för att leka med! Ni finner produkterna till den serien under flikarna "eyes", "lips", "face" och alla produkter kostar 15,32kr/st.

Den andra serien, mellan serien, heter E.l.f mineral collection. Och som ni hör på namnet så är det en mineralserie. E.l.f skriver att det är 100% rena mineraler utan kemikaliska tillsattser samt parabener. Skönt att ha nu på sommaren då det är ett lättare och luftigare alternativ om man nu känner att man vill ha smink i solen. Mattar ner, man slipper känna sig kladdig när solen hettar osv. Och som sagt så är det ju 100% rena mineraler vilket är bra för din hy! Produkterna finner ni under fliken "minerals" och allting har ett pris på 30,63kr/st. Vissa ligger på ett högre pris då produkten är större!

Den sista serien heter E.l.f studio collection "for that professional look".. Och som namet avslöjar så är det en lite mer påkostad kollektion för att kunna uppnå en professionell känsla. Produkterna sitter bättre, har en finare finish och känns lite lyxigare. Ni hittar dem under fliken "studio", och de ligger prismässigt från 35,74kr/st beroende på storleken och typen av produkt.

Och NU när ni har denna kampanj, 50% på hela sortimentet ligger priserna på ca.
Everyday - 8kr/st
Mineral - 16kr/st
Studio - 18kr/st
HUR AWESOME ÄR INTE DET? :-)
Frakten ligger på ca 40kr/ order.

Kommentarer
Anonym

Seriously du måste uppdatera oftare! Älskade din blogg när du la upp sminktips och sån't :)

2011-08-02
Hej! :)Tack för kommentaren! Jaaa e.l.f har mycket bra grejer och några dåliga. Jag har använt foundationen några dagar och jag gillar den inte alls. Ganska tjock i konsistensen och den luktar inte gott. Jag har testat det mesta och den duger som vardagsfoundation för tjejer med torr hy tror jag för man blir VÄLDIGT glansig av den. :/ Som tur är så är den ju inte dyr!Ha det fint!

2011-08-16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0