på 3:e våningen.....


2010-04-30


hehehe nya lägenheten.. vissa har lite förtur ;-)
furuvägen 10, vån 3
inga fel alltså!! flyttar in antingen innan Cyper = JÄTTE SNART.. eller efter Cypern = SNART






a la lala love


2010-04-28


"alla kärleksrelationer som inte är byggda på vänskap,
är som skyskrapor byggda på sand"


jajjemänsan! så är det!
hittade faktiskt citatet på min systers blogg

mmmmiljoner indianer


2010-04-27

Mmmm, god morgon på er!
Sitter nyduschad i min svarda siden... öhm.. kimono? (skitsamma) och äter frukost! Solen lyser in genom fönstrena och himlen är oskyldigt blå haha. Såg att mamma hade inhandlat lite honungsmelon så det fick bli min frulle. Godare eller vadå? Rätt SAFTIGT!!

Igår kväll hade mamma och jag myskväll framför tvn. Båda somnade när vi kollade Svenska Hollywoodfruar och vaknade samtidigt halv tre, tippat. Då väntade en o-bäddad säng som luktade Jessica Simpson parfym? Somnade dirr i alla fall.

Nu ska jag sminka mig och klä på mig för att åka till jobbet och göra ett pass. 11-19, efter det åker pappa och jag till Ekbackens IP för att kika på damernas seriepremiär! Ska bli skit roligt att se hur dom kämpar.

Föresten så ska jag spana in en lägenhet imorgon, en etta på 41 kvadrat.. Spännande :-)

HEJSANSVEJSAN

jag är fri! ELLER?


2010-04-26

Nu börjar jag bli rått jäkla trött på det här.. Va fan! Ska man behöva åka till doktorn och få på papper att man är fullt frisk för att folk ska tro en?! Jävla helvete...

Kul att det kanske skiter sig med lägenhet, kul att det kanske skiter sig med jobb, kul att det kanske skiter sig med Cypern?! Liksom vad är det här, skärpning!

Tralalala och här sitter jag utan körkort och bil i skogen som gud glömde, hahaaaaaaaaaaaaaa glad jag är!

klick klick bom


2010-04-26

ohh nu saknar man fotbollen bra mycket...

ska sätta igång "operation: skjuta sönder fotbollsmålet" idag.

inte för att jag vill skjuta sönder det, men.. bara för att se om jag kan:)

 





Hejdå!.. Hejdå... Hejdå? Neeee!


2010-04-25

Jag är ganska dålig på att säga hejdå.. Önskar att jag visste hur man gjorde.

Live Forever - Matt Morris


2010-04-24




Samma låt, två olika verisioner, två olika människor som framför.
Klippet ovan visar en cover, och klippet nedan orginalet...
Har inte bestämt mig för vilken som låter skönast i mina öron, båda är grymma..



hoho


2010-04-24


bra att man ens ser.. det är iaf en del av mitt skrivbordsunderlägg här på datan.
blir varm i hela kroppen varje gång jag ser det där, haha.. inte solen, men lilla lappen.
blablablabla, skitsamma.. sitter och spelar lite piano nu, borde kanske slänga upp nått smakprov någon gång!
skulle åkt ner till min käresta, min fru och min äkta maka Sofia Andersson för att glida lite bil och köra fulla och glada människor, men icke.. Världen var emot mig just idag, mamma och pappa hade redan börja trycka lite öl och ville promt att jag skulle vara hemma och titta på skräckfilm med dom.. liksom va? vill dom göra mig glad, har det hänt något eller vad är det frågan om? har tjatat ihjäl deras öron för att vi ska ha tittat tillsammans förut, nu erbjuder dom sig själva? skönt att någon vill se skräckfilm med mig iaf:) pappa var taggad på paranormal activity, så blir den igen. han hade t.o.m vikt in den i en home films tidning för att komma ihåg, haha!

BTW. OBS. KOLLA HIT.
en etta sökes i köpings innerstad (HEHE), nej då.. eller jo då, en etta i köping efterlyses.
andrahandsuthyrning eller första.. spelar ingen roll. behöver den nu snarast t.o.m augusti!

radion spelar aldrig våran sång


2010-04-22

jag vet du tycker vi tappat vår passion och vår färg,
men idag så känner jag mig märkligt säker på oss...
så jag kör genom regnet för att hämta hem dig.


snurra min jord igen, tack!


2010-04-20



min klocka har stannat..


2010-04-19


usch..

my hands


2010-04-18

dagens humörsvängning nr 276:
det här suger!

"kunde inte tänka logist eller sunt
och för varje sekund som du inte fanns där blev det tung"
men nej nej nej.. nej nej klart inte.




"nu är de mitt tåg och dags för avgång
stiga på eller tveka en minut
för att allt som flyger upp måste landa tillslut
kan inte titta tillbaks trotts min vilja är stark
vi vandrar iväg utan vidröra mark"
ja ja ja ja känns som så va va va, bra petter

updateeeeee


2010-04-17


Nej nu jävlar nu är det inte långt kvar till Cypern.. 22 dagar, liksom imorgon 21 dagar = 3 veckor = sjukt kort!!
Är bara trött på ALLT här hemma. Det är snuskigt lägligt att åka bort känner jag.. Eller okej, vissa saker har blivit galet spännande här i detta land, spännande och roligt... Många osäkerheter inför sommaren men det gillas.. Inget blir dåligt liksom:)
Sen är vädret så underbart också (visst olika från dag till dag).. Snön är ju helt borta nu och gräset är torrt och blommor blommar redan!
Har legat lågt med träningen, tappat suger tot.. Så har bara blivit långa promenader, fotbollsspelande (för mig själv eller med Gizmo haha) och en och en annan löprunda..
Humöret är svängit nu också så akta er.. Hyperglad ena stunden och bitterkärring andra.. Men för det mesta glad nu, jag är en glad person, älskar livet, wooh!! :D

Längtar till i veckan (hehehehe) och till nästa helg, tror jag.. :))
Hejdå alla fina och mindre fina människor!

...


2010-04-12



utan dig bredvid mig kommer livet sakna mening
du är det finaste jag har..

ohhhhh


2010-04-10

Glömde.. Glömde att dela med mig av en viktig sak. Min panik och ångest över vad jag ska ha på mig ikväll.. Det går åt helvete, snart åker jag dit naken!



Glömde också att säga en annan ännu viktigare sak..
Saknar min Ronny brutalt jävla mycket, förstår inte hur man kan sakna någon så mycket! Hoppas han kan och vill ta sig ut till mig på söndag då mamma och pappa skjutsar ner malin till Norrköping och hjälper henne i lägenheten så blir jag själv mer eller mindre hela dagen/kvällen.. Vore trevligt med lite pojkvän-flickvän umgänge.
Puss på dig


all the crazy shit i did to you


2010-04-10

Jaha ni.. Klockan var ställd på 07.20 och jag vaknar 06.30 och kan inte somna om, det suger ju rätt hårt måste jag säga! Det suger fasen get balle. Jag är ju faktiskt trött också... Skitsamma, nu är jag vaken, piggare och uppe.
Råkade somna med gårdagens sminkning, hihi, vet inte om jag ska tvätta av den och lägga på någon ny eller vara så ofräsch så jag har kvar denna.. Den sitter bra och är faktiskt rätt fin ändå så jag har nog kvar den!
Snart ska jag tappa upp mitt morgonbad och lägga mig och peela kroppen silkeslen. Fast det vet vi alla att den inte kommer bli, för det är bara jävla bullshit. Men den kommer åtminstone bli lite fräschare slätare finare och blekare, bara positiva saker (nat). Sedan bär det iväg till Café Big In för jobbelijobb till cirkus 17.00 (hoppas vi blir klara tidigare). Sedan lämna och hämta saker hos Jesper the man och efter det RALLY hem till Arboga där vi ska hämta upp snutten Elin ;-)
Vad ska vi göra då? Jooooo vi åker hem till mig börjar göra iordning oss, sen kommer Rebecca och Sara, efter det Sofia och Issa och kanske Amanda! Sen börjar vi härja och köööra. Lite senare kommer också Tim Victor Jocke, Tobbe Martin Jonthe och Robin det blir ganska fullt hus, menar det är ju bara förfest :-) Skulle dock velat ta hit lite fler, men HAHA vi har fan inte ens stolar så det räcker. Inte för att det brukar va problem men alltså, mina kära föräldrar som sedan ska skjutsa oss är faktiskt hemma under tiden och jag har loooovat att inte ta hem så många, helst inte över tio och vi blir ju 13 så det borde vara lugnt. Och som sagt, efter vi tycker att alkoholen har satt lagom med spår så får vi skjuts av mamma och pappa till "hjälmareborg", hehe. Det är en bygdegård ca 10 min ifrån mig och mitt hus här ute på landet. Och vad är det där? Jo Mats och Martina styr 20 & 18- års fest! GRYMT. Är liksom redan 130 pers som tackat ja och ska komma.. Sen vet ju alla att det brukar slinka med ett antal i sista sekund, så det kommer bli ös.

Har taggat i ca. 4 dagar i sträck, och då menar jag verkligen taggat.. Studsat upp och ner i sängen till högsta volym, städat, dansat blabla you name it. Är vrål taggad! Antingen kommer det bli sjukt jävla roligt ikväll, lagom mängd alkohol osv.. Eller så kan det bli så att jag slår över, för taggad liksom, känner att det kan bli lite spår.. Då hoppas jag iaf att det blir spår på ett bra sätt och att jag inte gör något dumt eller pinsamt! Men det brukar jag normalt inte göra så what the fuck, ALL IN:-)

Nej oj jävlar nu är klockan sju och mitt bad väntar! Börjar jobba om två timmar... Kom och fika så dagen går fortare! :-)



SEE YOU ALL TONIGHT, on the dancefloor... ;-)

oj aj aj aj oj


2010-04-07

MARIEBERG HAR KNYCKT PENGAR UR MIN PLÅNBOK!!!
bilder kommer snart:]] blev lite hö hö..

knock you down!!


2010-04-01

Vågar inte åka till gymmet idag.. Önskar jag kunde byta plats med emma, haha! ;-) Rätt nöjd hon skulle vara.
Men hur som så tror jag att jag bangar idag, eller nå. Har ändå så förbannat ont i vaderna och fötterna. Fast skulle ju kunna köra annat och simma, tillexempel. Kanske ska göra det ändå, det är ju viktigt att röra på sig. Hmm.. Taxin går om en timme, så får fan snabba mig på!! Skulle behöva städa och byta lakarn och skit här hemma också, har spridit ut mig över hela huset..

Städa, gym? Träna hemma, städa? Gym?
Beslutsångest.... Jag vet inte vad jag ska göra... Nu blev jag stressad också.
Mest med tanke på att jag sitter i badkaret. HERÅ!

aj oj ho ho tjo ho!!


2010-04-01

 
Innan gymmet! HAPPY.
och gymmet gick?
så dåligt att jag måste titta på den här för att bli på bättre humör:
(och måste man titta på den där för att bli glad så är man arg, men man blir i alla fall väldigt glad igen, haha)
Stod bara ut 40 min på löpbandet.. Jävla skavsår. När jag bytte om igen såg jag att det hade blödit igenom strumporna också, härligt!! Har blånaglar på fem av tio tår, blåsor eller sår på sju av tio tår och skavsår på en av två hälar. Me don't like :(